Víte, co je "pěkné" na českých internetových diskuzích? Že komentáře něco chválící bývají přehlíženy, zatímco komentáře něco kritizující a vytýkající, leckdy i imbecilně nadávající pro nic bývají oceňovány nejvíce "thumbs up".
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
hRDLA napsal:
Hele, já ho už měl od začátku Roku 2012, ale když už si zkompletuješ kolekci a navíc zjistíš, že v tom nejsi sám . No každopádně jestli jo, tak si vyměníme role, protože Dishonored jsem nehrál a asi ani hrát nebudu.
Upřímnou soustrast hRDLovi, který nikdy nebude hrát Dishonored
BTW:
EDIT: Miluju, že je v Dishonored Easter Egg na Pratchetta
Upravil/a BadWolf dne 27.01.2013 05:31
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
nagasadowcz napsal:
Víte, co je "pěkné" na českých internetových diskuzích? Že komentáře něco chválící bývají přehlíženy, zatímco komentáře něco kritizující a vytýkající, leckdy i imbecilně nadávající pro nic bývají oceňovány nejvíce "thumbs up".
hRDLA napsal:
Co to vidí oči mé? Není to Mike? Že jsi se taky ukázal chlape
P.S.: BW, ty jsi blázen, vstávat ve 4
Já takhle stávám pokaždý, to je doba kdy mě máma nemůže kontrolovat na počítači
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Sakra, to je terno, hned takhle "po ránu". BW vstává ve 4, aby unikl před matčiným diktátem; objeví se tu bro Mike... a sic je to všechno, je to víc, než se tu běžně stává, takže jsem z toho "upe odvařenej, woe"
@4FAN: Lidi, sakra, co že je tu tak mrtvo, když je přitom nedělní odpoledne? Co jiného dělá parta geeků o zimním nedělním odpolední, když ne zabíjení času na oblíbeném herním fóru?
@Whirt: To máte teda high-level informatiku. My ji měli na střední snad jen 4 roky z 6 a to jsem ještě většinou de facto učil spíš já než náš profesor, když jsme dělali HTML. Což bylo mimochodem to jediné informatické, co jsme dělali. Jinak jsme jen hráli hry na internetu a učitel měl v ****
@Scorp: Tak to jo.
nagasadowcz napsal:
@Ligos: Tak se pak, prosím, ozvi a poreferuj.
@4FAN: Lidi, sakra, co že je tu tak mrtvo, když je přitom nedělní odpoledne? Co jiného dělá parta geeků o zimním nedělním odpolední, když ne zabíjení času na oblíbeném herním fóru?
zabíja random debilov v Dote 2
P.S. dostal som 13 Dôt(jednu som už daroval z toho ), keby niekto chcel PM neviem čo s nimi
You can kill yourself, or die trying...
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.