No, klikneš na "odběr" u modu a on ti ho Steam sám nahodí do hry, nemusíš se o nic starat. Je to jako NMM, akorát na Steamu pracující s jejich workshopem.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
dobře a taky hledám nějaký mod na hrad který mužu se svou armadou bránit např před nemrtvými atd (našel jsem na hrad ale tam nešlo nic bránit i přesto že jsem tam měl stráže)
PS:vím že je to OT ale zase nechci zakládat zbytečně nové téma a nejlépe na workshopu prosim
Upravil/a Dovalori dne 12.01.2013 21:59
Tak tady je zapotřebí našeho modmeistera Diega. Staví-li se, určitě dostaneš pár modů. Mezitím se můžeš podívat na kolekce modů, které dělá Diego a Clown a do "Hledáte mod?". Topicy najdeš tady: http://skyrim.4fa...orum_id=27
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
dobře děkuji a ještě jaká je šance že na steam workshop bude v modu vir? jsem nejspíš jen paranoidni protože si nemyslím že by to tam valve nechalo ale raději se zeptám :-)
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.