Ahoj, ted mě napadla tato super věc a chtěl bych se zeptat jestli by to opravdu šlo: Když jsem vlkodlak (DG) a mám už prsten Hircena, pak zrušil Lykantropiji a prsten Hircena mi zůstal a stal bych se upírem, tak bych mohl být upírem a zároven vlkodlakem. Až nato, že už nebudu 100% odolnej proti nemocem, ale zas se budu na druhou stranu moci vyspat. ještě bych se chtěl zeptat, pokud bych tohle udělal, jestli bych měl furt Werewolf PERK TREE a wampire PERK TREE. Pokud by to šlo byla by to nádhera
Díky za odpovědi
Já narazil ve hře asi na bug, páč jsem prošel DG linii jako vlkodlak, hraju dál a o pár dní poté se u mě začně projevovat vampirismus (ten normální) ale jsem při tom pořád vlkodlak
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Podle mě být vlkodlakem a upírem zároveň nejde a když jo, tak je to využívání bugů ve hře a to není nic pěkného
Tomioss Dobyvatel, jméno mé, ale říkejte mi Tomioss
Jo tak že by to byla psina, o tom se tu nikdo nehádá, my jen popravdě říkáme, že to není možné Každopádně pokud neexistuje mod, určitě bude schopná pomoct konzole.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
nagasadowcz napsal:
Jo tak že by to byla psina, o tom se tu nikdo nehádá, my jen popravdě říkáme, že to není možné Každopádně pokud neexistuje mod, určitě bude schopná pomoct konzole.
Ten kdo by mi našel nějaký příkaz nebo prostě něco na to jak být vlkodlakem tak i wampire lordem, taktomu budu vděčný dokonce života
Upravil/a fofek dne 12.01.2013 17:19
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.