omlouvám se jestli to tu někde je :D ale tohle je pro moje vlastní účely :D nebo jak to nazvat :D ( teda samozřejmě pokud odpovíte ;D ) zajímá mě váš názor ... neboli co máte radši :D jestli Fantasy nebo Sci-fi ( doufám že každý ví co tyto pojmy znamenají :D pokud ne tak je sem dopíšu xD a jinak bych byl strašně rád kdybyste odpověděli ;D )
Upravil/a scorpioncz dne 12.01.2013 14:17
no ... já jsem přemýšlel že bych mohl zkusit udělat DrD ... když ho tu všichni mají a tak že jestli bych ho udělal .. tak právě co by se všem víc líbilo ale taky by to asi nebylo nic extra ... nemám zase nějaké super tuper nápady ... ale zkusit se musí vše že ?
Tasemnice napsal:
A je to, že to dělají všichni, důvod?
ani ti nevím ale když se to tu objevilo poprvé ( ten nápad s DrD ... teda spíš podruhé ) tak jsem si taky řekl že bych to mohl zkusit ... přišlo mi to jako docela zajímavý způsob na odreagování od školy ( a docela se tím dá procvičit i sloh )
PS.: i když si říkám jestli budu mít vůbec odvahu to nakonec udělat
Upravil/a scorpioncz dne 12.01.2013 14:50
Asi bych se přiklonila k fantasy.
Sci-fi mi nic neříká, i když vyjimky potvrzují pravidlo ( občas člověk narazí na poutavý příběh).
Furt se dá kombinovat... Kdybys to šikovně vyvážil, promyslel, dá se užít oboje
MortuusDominus napsal:
Asi bych se přiklonila k fantasy.
Sci-fi mi nic neříká, i když vyjimky potvrzují pravidlo ( občas člověk narazí na poutavý příběh).
Furt se dá kombinovat... Kdybys to šikovně vyvážil, promyslel, dá se užít oboje
promyslel ? no přemýšlel jsem i o kombinaci právě fantasy a sci-fi ale je to podle mě docela blbost i když už bych k tomu měl nakreslenou i mapu
PS.: ale když nad tím přemýšlím ... já jen tak něco nevymyslím a promýšlet a já ? nejde moc dohromady
Upravil/a scorpioncz dne 12.01.2013 23:41
MortuusDominus napsal:
Nepodcenuj se... všechno jde, nic není nemožné... neříkám, že to jde naprosto pospojovat ( záleží na příběhu), ale z části ano..
no ... jo prostě zkusit se musí všechno ale než bych to vydal tak si stejně budu muset vymyslet lore atd. takže dřív než za tři roky to nebude DD
no tak před spánkem ( což u mě sice kvalitní přemýšlení není ... ale úkoly do školy se dělat dají ) jsem vymyslel asi 5 témat jaký by mohlo moje DrD mít ;D
1) Fantasy - TES ( jelikož je tohle TES fórum tak by to asi šlo ne ? )
2) Sci-fi - ME ( tohle téma ale včera udělal hRDLA takže to asi stejně vymažu )
a pak tu jsou takový moje vymyšlenosti :
3) Fantasy ( no ... prostě fantasy na jiným světě ... vymyšleným )
4) Sci-fi ( sci-fi .. třeba v jiný galaxii ale lidi by tam byli pořád ;D i když třeba z jiný planety )
5) a pak je tu ten mix Fantasy a trošku Sci-fi dohromady ;D ( bylo by to asi tak ... že se fantasy posunulo do dalšího věku nebo jak to nazvat což znamená že magie by třeba skoro vymizela ... ale zato by nastoupila nová technologie a třeba trpaslíci by měli laserové zbraně atd. )
a pak by tu mohla být i 6 .. což by byla úplná blbost v BW Style i když tohle nejspíš ani asi taky nedám
... no takže to jsem vymyslel ale samozřejmě že jsem u všeho napsal jen to nejdůležitější a zbytek by se ještě domyslel ... takže asi takový mám návrhy
U mě jednoznačně vítězí fantasy.Já moc sci-fi nemusím je pro mě těžší pobrat to, že by se lidstvo někdy dostalo tak daleko.Ale i sci-fi je hezké téma a když je kvalitně napsané rád si ho pročtu.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.