Ahoj, obíhám si Shouty, které mi doporučuje šéf od šedovousů a mám zákys s tím, ke kterému se jde přes "Baštu Meluzíny". Celý dungeon vpohodě, ale nakonec je tam místnost se třemi madly (pákami) na zemi a za nimi místnost se třemi řetězy - ať dělám, co dělám, nevím, kam dál. Jasnozření ukazuje, že mám mířit na polici s mrtvolkami. Už jsem ze zoufalství sekala, pálila, střílela....... A nic :-( Prosím, pokud někdo víte, poraďte... Děkuji.
Musíš kombinovat řetězi a madla na podlaze, aby se ti otevřeli všechny tři dveře s mřížemi.
Ó Skyrime, Skyrime jsi prokletí mé i požehnaní. Já utápím se v Tvých hlubinách a žiji zde život svůj....
..děkuji, ale to jsem zvládla, jen jsem nechápala, proč mi jasnozření ukazovalo do zdi.. Takže si odpovím sama: Jasnozření je v tomto dungeonu poněkud zmatené, protože skutečně ukazuje "přes zeď", kterou se projít nedá... Musí se to oběhnout, v těch madlech a pákách žádný fígl není... ;-)
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.