Čau, nejsem tu moc známá ale ty podpisy jsou úžasně cool a já bych si taky jeden přála. Ale klidně se na mě vykašli Přála bych si tam něco pro štěstí (např. čtyřlístek) a fialovou barvu. Taky mám ráda levharty. Všechno je ale na tvojí fantazii a udělej co chceš. Moje jméno tam dej prosím bez těch devítek.
Smrt je jen další cesta, kterou musíme jít. (Gandalf)
95% teenagerů by brečelo, kdyby vidělo Justina Biebra na vrcholku mrakodrapu, kde by se chystal skočit. Já patřím k těm 5%, kteří by si přinesli popcorn a řvali by skoč, skoč!!!
Když mě nic nenapadá. Ale díky za zapsání do fronty.
95% teenagerů by brečelo, kdyby vidělo Justina Biebra na vrcholku mrakodrapu, kde by se chystal skočit. Já patřím k těm 5%, kteří by si přinesli popcorn a řvali by skoč, skoč!!!
Naga: A co třeba taková candiru
Ale nemysli si, v Evropě jich máme taky hromady Ta potvůrka nalevo ti kupříkladu v larválním stadiu zaleze do oka a usídlí se tam. A vzácná rozhodně není, zrovna jsem dělala výzkum na kontaminaci půdy v Ústí jejími vajíčky a vyšlo z toho 33%. Jo, a nemyslím tím tu lišku
Upravil/a Tasemnice dne 10.01.2013 22:03
@Tasemnice: Holka, ty víš, jak mi zlepšit náladu! Ano, že máme v Evropě spousty parazitů vím moc dobře. Rmoutí mě, kolik jich chodí po dvou. Ale to jen tak na okraj
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Tasemnice napsal:
To nejsou praví paraziti... pravý parazit se pozná tak, že neškodí víc, než je nezbytně nutné pro jeho přežití. Ti dvounozí porušují parazití kodex
Takže i ten parazit se umí chovat líp? No...že mě to vůbec překvapuje...
@Tasemnice: No, já jim většinou říkám svině, ale to je taky urážení prasat. Jindy zase urážím prostitutky. Pouvažoval jsem nad tím a myslím, že urážení záchodků je to nejmenší. Hajzlové jsou to!
@fulo: Ano, hlísti se u nás jmenujou. On asi žádný parazit není nic moc, když ho chytíš, že?
@MD: Tak, tak.
Sorry za OT, už mlčím
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
hRDLO poslala jsem ti PMku a chci se zeptat kdy už to bude? Já nijak nenaléhám jenom se ptám . A kdyby si náhodou tu zprávu nečet, tak miluju vlky <3 . Takže kašli na všechno, hlavně vlky.
hRDLO to je EPIC!!! Pokud se mi to tak za 3 (4,5) let zprotiví tak ti řeknu, ale je to boží. Jo a vlky mám sice radši normální, ale tohle je vtipný a hezký. Díky moc.
Upravil/a lucky999 dne 20.01.2013 22:49
Charizarda, postavu Ashe, víš co myslim a pokud by to mohlo být buď červenou a nebo modrou barvou. Chtěl bych podpis podle zaměření podle kterého mně tu lidi znaj, takže nějaká pokémonská tématika (ne Pikachu) snad to je realizovatelný díky
Sem nejlepší trenér na světě
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.