No, je to blbý, páč on to editoval, a máme stejnej čas
TOTAL FAIL, nevíme kdo vyhrál
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
1) Jsi z některé z her používaných v Diegově Slovním fotbale?
2) Jsi mladá?
3) Jsi kladná postava?
4) Jsi hlavní postava?
5) Jsi významná postava?
NOVÝ DODATEK K PRAVIDLŮM V OP! Zadání se nesmějí opakovat!Dodal jsem to proto, že jsem si všiml, jak někteří tipují postavy, které už byly zadány. Toto nesmí nastat
Upravil/a nagasadowcz dne 06.01.2013 23:20
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Hele, Sanuede, u lecčehos odpověď Ano i ne pochopím, ale u toho, jestli je hra starší jak pět let nebo ne a u toho, jestli má nebo nemá SP a MP, tam je to dost podivné. Nechtěl bys to nějak rozvést?
Jasně, že může, to mě taky napadlo. Jenže pokud se někdo ptá, odkud ta postava je, tak tím myslí odkud je původně. Zkrátka kde se objevila poprvé. No a to může být vždy jen v jednom díle. Takže tak je to myšleno. Je už teda jasné, že první hra, ve které se vyskytla je starší než 5 let, ale ne starší než 10. Se SP a MP to asi bude to samé. OK, takže další otázky:
1) Je to hra/y hodně zaměřená na příběh?
2) Je to hra/y spíše zaměřená na akci?
3) Je ta postava lidská bytost?
4) Má postava dlouhé vlasy?
5) Je to japonská hra?
1) Je tvá postava organická?
2) Má tvá postava umělou inteligenci?
3) Ta hra je žánru adventura?
4) Je ta hra dobře známá?
5) Je to hra vytvořená v anglofonním světě?
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.