Ale ten prsten hircina neumožnuje proměnovat se ve vlkodlaka kolikrát chci, pouze dělá náhodné proměnování takže když se to tak vezme tak je ten prsten naprosto k ničemu. Když jsem dělal ten quest tak jsem Sindinga ušetřil aby mi ten prsten nezmizel. Myslím že by se Sinding neměl zabíjet protože pak ten prsten zmizí.
fofek napsal:
Ale ten prsten hircina neumožnuje proměnovat se ve vlkodlaka kolikrát chci, pouze dělá náhodné proměnování takže když se to tak vezme tak je ten prsten naprosto k ničemu. Když jsem dělal ten quest tak jsem Sindinga ušetřil aby mi ten prsten nezmizel. Myslím že by se Sinding neměl zabíjet protože pak ten prsten zmizí.
fofek napsal:
Když úkol splníš, ten prsten bude upraven a můžeš se přeměňovat kolikrát chceš, navíc když pomůžeš Sindingovi a vyjdeš ven, dostaneš prsten a když se hned vrátíš a zabiješ Sindinga tak dostaneš i to brnění.
Ne, nezlepšuje se ti nic. Ve vlkodlačí formě se nedá expit (jen s DG vlkodlačí skilly), lootovat, ani nic jiného.
Upravil/a nagasadowcz dne 06.01.2013 02:40
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.