mám problém s levelem při hraní The Elder Scrolls V : Skyrim během hry mi přibívají skušenosti a vše okolo hra mi běží bez nejmenšího lagu ale nepřibívají mi levely neví někdo čím to je pls poraďte
Počkej, když dáš tab, tak se Ti tam musí zobrazit nabidka inventář, magie, mapa, schopnosti a právě ty schopnosti se při postupu na vyšší level znění na nový level. Ještě se zeptám, maš origo hru?
Upravil/a skeve dne 20.11.2011 12:43
Ó Skyrime, Skyrime jsi prokletí mé i požehnaní. Já utápím se v Tvých hlubinách a žiji zde život svůj....
mám ale nic se mi nezobrazí nevím co je to za bug ten xp bar prvního levelu mam plný a zkušenosti mi normálně přibívají dál až na to že mám furt první level
Dej ve hre, Esc.. tam si najed na Ovladani.. v ovladani na Nabidka postavy.. klikni na to a zmacni Tab.. vrat se do hry.. dej Tab a mel bys mit tu nabidku..
Mozna nemas nastaveny vsechny klavesy..
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.