ja som z Muiri či ja sa volá je z markhartu tá je celkom kus
Ten čo chce od života veľa, môže dostať málo.
No ten čo chce od života málo, nemusí dostať nič!
(Tomas Angelo - Mafia 1) Radšej zomriem dobrou smrťou, ako sa navždy skrývať v tieňoch!!! Milujem lukostreľbu, či už v živote alebo v hre.
Hrám ako zlodej/lukostrelec no používam ťažkú zbroj a ide sa mi v poho
Také jsem se oženil s Muiri.....
Teď mám novou postavu a tu bych rád oženil s Aelou.... taky hezká potvůrka, navíc pěkně divoká.....
jinak tady je seznam všech, kteří jsou vhodni pro manželství: http://elderscrol...i/Marriage
tak jukni, třeba si vybereš...........
Já třeba miluju Astrid, (i přes to všechno co mi vyvedla a znovu vyvede)
Bohužel Astrid není na seznamu, neboť je už vdaná
PS: taky se mi ještě líbí Camilla Valerius z Vorařova (jejímu bráchovi si zřejmě pomáhal najít Zlatý spár), tu si vezmu v dalším životě........
jop no ale tam se mi nějak žádná nelibi tak bych chtěl poradit mod na vylepšení :-) chtěl bych abych ji mohl brat jako společnici a ještě malej dotaz- je steam workshop placenej?a kdyžtak kolik stojí?
Já jsem si třeba řekl, že jsi radši najdu holku v reálu... Pohořel jsem.
Každopádně, kdybych se měl ve Skyrimu ženit, bral bych tu Isoldu, či jak se jmenuje. Ta holka z tržiště ve Whiterunu. Obchodnice bude domů nosit peníze a je to celkem povedená kopa pixelů
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Ysolda? Tu jsem si vzal, říkám vám, tu si neberte, udělá vám doma úplný peklo !
Já prozatím jsem tak nějak single a "randím" se Seranou z Danwguardu, to mi vyhovuje
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.