Pekna recenze. Tieto druhy DLC nikdy nedostavaju nejake vysoke hodnotenia, takze som viac ani neocakaval. Stale u mna vedie Knights of the Nine. Tak som zvedavvy, ci ho tato pribehova linia prekona. Aj keda teda najlespi moment bol, ked upirka vysla z toho hrobu a povedala - "Empire? What Empire?"
Dala bych polovinu hratelného času DLC za nějaký nový kreativní úkol jako byla Night to remember nebo Blood on the ice.. Chybí mi něco vtipného nebo překvapivého..
Taky ještě někdo čekáte na uvolnění eng DB? Mělo by to být dneska, ale zatím se nic nestahuje
EDIT: Tak jsem se dočetl, že by měl být uvolněn cca kolem šesté našeho času, v USA ještě "spinkají" tak musíme počkat
Upravil/a baris dne 05.02.2013 10:06
Ahojky lidičky, nevíte někdo, jestli bude DB a Hearthfire přeloženo do češtiny? Jinak anglické verze DCL už jsou na steamu ke stažení.
Ó Skyrime, Skyrime jsi prokletí mé i požehnaní. Já utápím se v Tvých hlubinách a žiji zde život svůj....
Na steamu je povolena uz komplet cela hra aj vsekty DLC.. co som pozeral. aj skyrim.. najepsie sa opytat ceneky ci ak si kupim zo steamu ci to bude prelozene a nech to tu potom niekto da tu odpoved.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.