Tímto pokládám základní kámen, nové verze slovního fotbalu.
Budeme hrát se slovy, které se již objevily v těchto hrách:TES série Zaklínač série Mass Effect série Darksiders série Série Gothic i Risen Série Fallout Fable série Dragon age série Might and Magic Série Assassin's Creed Warcraft série Borderlands Série Two Worlds Série Dark Messiah Dragon's Dogma Série Divine Divinity Don't starve Série Metro Série Bioshock Starcraft série The Saboteur Age of Empires série Dark Souls série Jade Empire Sacred The Fall: Last days of Gaia Dishonored Crysis Lords of the rings série
Metal Gear série
Devil may cry série
Batman Arkham série
Deus Ex série
Portal série
Half-Life série
Saints Row série
Binding of Isaac
Návrhy na další hry mi posílejte soukromou zprávou nebo klidně i sem.
Pravidla: Nepište slova, která se objevily v předešlých stranách(min. 3), aby se totiž neopakovaly. Je tu dost her, které mají velkou slovní zásobu, zejména TES série. Kdo bude slova neustále opakovat i po upozorněních, budou mazána. Dále pište slova vyskytující se ve hře, jako třeba názvy měst, lokací, osob, příšer a podobně.
Byl bych rád kdybyste se snažily, aby slova nezačínala a nekončila stejným písmenem, zajistíme si tím to, že se nebudou daná slova tak často opakovat. Ovšem není to podmínkou!
To zatím k pravidlům stačí, jsou jednoduchá a přívětivá.
Kdyby náhodou někdo nevěděl z jaké hry dané slovo/a pochází, může se klidně a bez ostychu zeptat!
Ty to víš? Že je to odtamtud?
Edit: Aha, teď jsem si všiml co máš za plochu.....
Mám jej taky!
Akorát mi chybí obrázky, bez reklam, v dobré kvalitě, z JEDNIČKY.
Upravil/a Diego dne 27.12.2012 00:20
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.