Mám teď rozehraný Darksidry(2), asi to přežiju tu chuť a počkám až to přejde a zahraju si jej někdy příště, protože jak se znám, tak bych to hrál do 20. úrovně a pak by mne to přestalo bavit, bohužel.
Navíc chci teď zkusit AC 3, více her bych asi nezvlád.
Upravil/a Diego dne 25.12.2012 23:41
inak Diego zabudol som ti zkonštatovať , že mám AC:B a je to freakin EPIC viem že toto neni miesto na takúto konverzáciu, ale inde ta bud nezastihnem, aelbo zabudnem
You can kill yourself, or die trying...
Norbi, já zítra začínám trojku
Jinak, bratrstvo příběhově nic extra, oproti dvojce nebo odhalení, o jedničce ani nemluvě. Ale líbilo se mi tam hodně misí, to ano. A taky prostředí říma.
mne sa páči to, že nemusíš čakať kým zaútočia a vieš ich vymlátiť a nakolko tých najobrnenejších sa nedá odzbrojiť, tak peste nepoužívam a epické je, že vieš podrezávať kopijou ...
neviem, hrám ho ešte len pár dní, ale zatial jediné čo je trochu blbé, že sa nedá šprintovať koňom, nakolko mesto je obrovské
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.