MortuusDominus napsal:
Zdravím přátelé jsem z5... vidím stránku 117 - takže než bych to přečetla, bylo by jich tu dalších 50 . V kosce - dělo se tu něco zajímavého?
jak keby nepoznáš BW-ho ten sa chváli aj s tým že sa mu dosralo AC2 teda s tým sa nemusí, s tým ho chválim ja DD
You can kill yourself, or die trying...
Wheeeee, už mám ve squadu Garruse a Wrexe teď už bych byla klíďo připravena nakopat Sarena... Když už jsme u kopání, koncil bude další na řadě, hned při první příležitosti, taková banda ignorantů
@Whirt: Mě na tom nejvíc pobavil Len a samozřejmě nejvíc se mi líbím já BTW, do konce první řady Merlina mi zbývají poslední tři díly. Dnes dokoukám Jo a podařilo se ti už sehnat posledního DW? Já bych ho rád viděl, než půjdu do špitálu, ale obávám se, že do večera se nám rip do rukou nedostane...
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
nagasadowcz napsal:
@Whirt: Mě na tom nejvíc pobavil Len a samozřejmě nejvíc se mi líbím já BTW, do konce první řady Merlina mi zbývají poslední tři díly. Dnes dokoukám Jo a podařilo se ti už sehnat posledního DW? Já bych ho rád viděl, než půjdu do špitálu, ale obávám se, že do večera se nám rip do rukou nedostane...
Obrázek:
Merlin: Finále je úžasné, na to se těš
DW: Na pirate bay je po odvysílání do hodiny uploadnutej a je tam 10000 seedů
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.