Kenny161: Jo chci být stráž, brát úplatky, zavírat lidi, to tu sakra nikdo neví jak být stráž v nějakém městě?
PŘIŠEL JSEM, VIDĚL JSEM, ZVÍTĚZIL JSEM. I am Dovahkiin!!!!!
No on tu někdo napsal že to pude a bylo to v novinách ještě před vydáním naší modly Skyrimu.
Zeman! bože ta čeština se do tý hry nehodí... Ale s jedním mi prosím pomozte, jak se do češtiny překládá Aldmeri Dominion?
Všimnete si některých mých článků, ale na fóra moc nechodím, tak se beze mě obejdete
Tak už vím jak je to stou městskou stráží, nejde to sice tu v novinkách psali že to pude, ale nejde to, tak to mě docela mrzí, když Skyrim je tak super hra a já se těšil že budu městská stráž, že budu dostávat prachy a oni kecali, no nic vše nemůže být dokonalé.
Já jsem stráž ale nedostávám prachy... třeba když v bílém průsmyku někoho zabiju a doběhne za mnou guard tak mu řeknu že jsem zeman a pohoda jdu dál výhodné docela..
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.