Lidi potřeboval bych poradit mám ten Quest z větrného žlebu Název:Řezník vím kdo to je když k němu přijdu tak akorat bojuje a nejde zabít dycky si klekne a pak bojuje dál a pokecat s ním nejde nevíte někdo co s tim ???
První musíš jít po krvavách loužičkách a vloupat se do baráku a potom za tou violou myslím,a zrovna byla noc a ukazovalo mi že je v baráku tak jsme se k ní vloupak a vyhodila mě z baráku,tak jsem zmáčkl T a počkal pár hodin než vyjde a pak jsem sní dal rozhovor:-)
já mám ten barák koupenej.šel sem po těch stopách a našel jsem dva vrahovy deníky.taky amulet,který sem donesl k tomu,co má takový to malý muzeum.a v deníku mám pořád nápsáno,vydej se po stopách z Hjerimu(mího domu).já sem se už k viole vloupal a ona tam nebyla
Ja sem si ho taky koupil a prisel sem jenom na ten prvni denik. Pak sem si ho vybavil krev tam byla porad a v alchymistycke laborce mam dvoje lidske putzle.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.