No, rádi... Mohlo se něco změnit k lepšímu. Já třeba nejsem rád za to, že je svět pořád ve stejných sračkách jako včera a předevčírem. Ale OK, buďme rádi, že neskončil
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
stejně to nechápu v rusku měli panickej strach musel je uklidňovat premiér amíci prodávali atomové kryty a mi sme kecali na fóru jaká je to všechno blbost
Tak snad příště Sice sem na jednu stranu rád že ten svět neskončil, ale nadruhou by možná tahle planeta potřebovala se zbavit lidí kteří jí vlastně ničí.
Sem nejlepší trenér na světě
Včera jsem koukal na zprávy a astrolog řekl, že mayský kalendář mluví o konci této éry až 21.12. 2114. To už nás ale nemusí zajímat. Ať se stará vnuk..
@Aloe: Protože, i když to tak leckdy nevypadá, Češi jsou ve skutečnosti velmi rozumný a střízlivý národ.
@Altazar: Já jsem takhle taky jednou uvažoval, ale myslím si, že to není pravda. Ber to tak, že kdybychom se neměli vyvinout v to, co jsme a neměli dělat to, co děláme, tak by se to nestalo. Třeba je to tak všechno "správně"...
@MD: Tak ten je dost dobrý
@Mahoney: Ehm, to ještě bude 29 předpovědí a žádná nevyjde. Podle mě ani není jisté, jestli se ten kalendář vůbec dá pro nás správně a bezchybně přepočítat, když o Mayích zdaleka nevíme tolik, kolik je třeba k plnému pochopení jejich kultury.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.