Lord Rade napsal:
To chcete říct, že tu před 5000 - 15000 lety žila civilizace, která měla nástroje na to aby takhle opracovala ty 100 tunové kameny, což by byl problém udělat i dnes? Aby dokázala sériově vyrábět uplně stejné objekty? A aby tyhle těžké věci dokázala přenést 100 km od místa, kde měli být údajně vyráběny, aniž by k tomu mohli použít třeba obyčejnou metodu "vlečení po kmenech" protože tam žádné stromy nebyli? Pokud si myslíte, že v době, kdy se používali možná tak primitivní kladívka by tohle mohli sami dokázat, tak lidské rase až moc věříte.
Nikdy jsem si nemyslel, že jsme ve vesmíru sami a nikdy jsem definitivně nepopíral možnost návštěv vyspělejších civilizací, ALE - o co je tohle pravděpodobnější než to, že to lidé vytvořili sami? O co je pravděpodobnější, že tu banda podivně humanoidních zelených/šedých/duhových panáčků s extra super über technikou z prdele či pro neznámý, prozíravý účel zbudovala všechno tohle, než že to lidé zkrátka dokázali? Například kdysi byla populární teorie, že Stonehenge postavili obři. Dnes se mluví o mimozemšťanech. Až nás dobudou Arabi, bude se mluvit o tom, že to postavil Mohamed, když odcestoval z Alláhovi vůle do minulosti, nebo já nevím co. Nechci tvrdit, že nemáš pravdu, či že je ta teorie nemožná. Jen říkám, že je stejně nepravděpodobné to, co tvrdíš ty jako to, co tvrdí akademici a skeptici.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Jakmile jsme se překlenuli o několik měsíců přes ono datum, veškerý humbuk utichl nesmírně rychle, nemyslíte?
Teď by mě zajímalo, kdo a proč tuto bublinu tak nafoukl, zpětně mi přijde zvláštní, že to vše bylo "z hlav Mayů"...
Od začátku jsem říkal, že žádnej konec Mayové nepředpověděli Pouze nový ciklus Slunce. Navíc jak si můžeme být tak jisti, že byl datum konce kalendáře vyluštěn správně? Luštilo ho hodně lidí a každý přišel k jinému datu.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Lord Rade napsal:
Od začátku jsem říkal, že žádnej konec Mayové nepředpověděli Pouze nový ciklus Slunce. Navíc jak si můžeme být tak jisti, že byl datum konce kalendáře vyluštěn správně? Luštilo ho hodně lidí a každý přišel k jinému datu.
Ahááá...
(Duchaplný příspěvek skládající se z citací a "Hohoho" a "Ahááá" )
LR má pravdu. Nikdy se nejednalo o konec světa ani o náhlou prudkou změnu v globálním měřítku. Prostě jsme přešli do z mezidobí mezi cykly do cyklu nového. Co to s sebou přinese (pokud se Mayové úplně nemýlili) ukážou až budoucí léta.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
nagasadowcz napsal:
LR má pravdu. Nikdy se nejednalo o konec světa ani o náhlou prudkou změnu v globálním měřítku. Prostě jsme přešli do z mezidobí mezi cykly do cyklu nového. Co to s sebou přinese (pokud se Mayové úplně nemýlili) ukážou až budoucí léta.
Tento "kruh" byl stejně hnusný Teď nechci dělat chytrého, že jsem to už předem věděl, ale tak proč by mimozemšťané psali Brejlovým písmem? To už to rovnou mohli napsat česky. Nicméně toto je jen jeden z mála kruhů u kterých byla příčina vzniku vyřešena a možná to i mělo znevážit ty, které mohli mimozemšťané stvořit.
BTW - Nevíte náhodou kdy se objevil první zaznamenaný kruh vůbec?
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Lord Rade: Pamatuju si, že v dokumentu o kruzích v obilí říkali, že existovali už ve středověku. Tenkrát je lidi měli za dílo ďábla.
Ale možná jsou ještě starší.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Taky jsou z různých historických pramenů známé takzvané "vílí kruhy", které lidé nacházeli v polích.
Nedovedli si vysvětlit, jak kruhy vznikly a mysleli si, že je "vytancovaly" víly...
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.