Tak hod steam do češtiny, a pokud ani to nepomůže tak reinstal steamu a pokud ani to ne tak skus hodit skyrim do angličtiny a pak zase zpět do češtiny až budeš mít v češtině steam. Jinak už nevim.
Sem nejlepší trenér na světě
Nix napsal:
steam už mám v češtině ale skyrim v angličtině tak já to skusím dát do angličtiny a pak do češtiny!!!
Nejde to !!!! je to aš mi pude internet na noutu tak si torestartnu tu hru!!! Díík za rady!!! Užij si vánoce čus!!
Hurrrrráááááááá 78lvl skilly na 100b!!!!!!
Nix napsal:
steam už mám v češtině ale skyrim v angličtině tak já to skusím dát do angličtiny a pak do češtiny!!!
Nejde to !!!! je to aš mi pude internet na noutu tak si torestartnu tu hru!!! Díík za rady!!! Užij si vánoce čus!!
Hele byl problém v tom že sem skyrim ukončil ve 45 procentech aktualizace vypnul tak se to nedostáhlo dnes jsem byl u kamaráda a dodělal jsem to takže funguje v pořádku!!!! čus
Hurrrrráááááááá 78lvl skilly na 100b!!!!!!
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.