zdravim vas ludia som tu novy .. chcel by som sa spytat jednu vec.. ziskal som ebenitovy luk uz okolo 17teho levelu (no uz som vyssi) a moja otazka je : kde ziskam ebenitovu rudu alebo rovno ingot ? nestretli ste sa s tym niekde uz ? ..
a dalsia vec ked som ho ziskal mal okolo 54 damage. no spravil som par lvlov a automaticky sa luk upravil a uz ma cez 60 ..jak to vlastne funguje ? thank's
Tak Ebonovej důl je na východ od města kde sídlí Jarl Rebelu nevím jak se přesně jmenuje to město jak mi to vypadlo. Ale je tam Orkská vesnice a důl. Pak je ještě jeden ale tam je snad jen 6 Ore nebo něco...
Dmg luku se nejspíš zlepšuje s tím, jak se navyšuje tvůj skill lukostřelby...
Větrný Žleb
Dovahkiin Dovahkiin.Naal ok zin los vahriin. Wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal. Ahrk fin norok paal graan. Fod nust hon zindro zaan. Dovahkiin Fah hin kogaan mu draal
"Dovakhiin? Ty?! HAHAHAHA!!!!" - "Fus-Ro-Dah!" - "ÁÁÁÁÁáááááááááá...."
na vychod od vetrneho zlebu v horach je mala pevnost orku,aby te pustily spln Q a dostanes se dovnitr,pak pres malou lavku do dolu a kutat,kutat a kutat... =)
SPARTA
dik, chlapci moc ste mi pomohli .. uz len 5 srdci daedier a mam ten set hotovy.. skoda ze mam len 1 a nejak ich nemozem ponachadzat neviete kde sa vyskytuju ?
resttpowered napsal:
dik, chlapci moc ste mi pomohli .. uz len 5 srdci daedier a mam ten set hotovy.. skoda ze mam len 1 a nejak ich nemozem ponachadzat neviete kde sa vyskytuju ?
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.