Jojo Ježíšek má prachů že neví co snima, tak ti ho může dát, to jen na mně celej život dlabe. Každej rok si už 20 let přeju koně a vždycky ponožky!
Sem nejlepší trenér na světě
no ok pod stromček je skyrim už je objednaný hádam mi potom pomôžete
Ten čo chce od života veľa, môže dostať málo.
No ten čo chce od života málo, nemusí dostať nič!
(Tomas Angelo - Mafia 1) Radšej zomriem dobrou smrťou, ako sa navždy skrývať v tieňoch!!! Milujem lukostreľbu, či už v živote alebo v hre.
Hrám ako zlodej/lukostrelec no používam ťažkú zbroj a ide sa mi v poho
No když budeš mít originál tak tolik problémů mít nebudeš a se zbytkem snad někdo už poradí jen pak nezapomeň i dlc origo jinak by ti stáhnutý dlc mohli dělat neplechu.
Sem nejlepší trenér na světě
to mi je jasné
(Tomas Angelo - Mafia 1) Radšej zomriem dobrou smrťou, ako sa navždy skrývať v tieňoch!!! Milujem lukostreľbu, či už v živote alebo v hre.
len aby som to dokončil - problém vyriešený ,zbraň sa nedala vytasiť lebo keď sa mi mal jarl vzdať zak som ju schoval a potom som cez konzolu splnil quest , zbraň nešla vytiahnuť tak som išiel do domu hclapca ktorý volal temné bratstvo, tú starú babizňu som zabil už dávno len quest som si nevzal, takže quest splnený a šiel som spať, prebudil som sa v chatrči kde som mal zviazané ruky, keď mi ich rozviazala tak som mohol zbraň znova vytasiť takže ďakujem tým ktorý mi pomohli.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.