Aha, tak sry, SA už taky obodoval. Takže čekáme jen na Diega. NVM, jak Whirt plánuje vyhlášení soutěže, ale pokud hned, jak to bude možné, tak by se měly vítězům donést dobré zprávy ještě dnes večer
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Ligos napsal:
Ale za Gothic máš zase velké bezvýznamné plus, protože to je další moje oblíbená série... (myšleno do trojky)
Woohoo Gothic je fajn, ano, do trojky. [/quote]
Gothic mám taky rád - nejoblíbenější je asi jednička, i když dvojka byla mnohem rozsáhlejší a obsáhlejší...
Trojka sice není tak dobrá jako předchozí dva, ale je stále dobrá a zábavná... Dá se ještě zařadit do Gothic rodiny.
Ligos napsal:
Ale za Gothic máš zase velké bezvýznamné plus, protože to je další moje oblíbená série... (myšleno do trojky)
Woohoo Gothic je fajn, ano, do trojky.
Gothic mám taky rád - nejoblíbenější je asi jednička, i když dvojka byla mnohem rozsáhlejší a obsáhlejší...
Trojka sice není tak dobrá jako předchozí dva, ale je stále dobrá a zábavná... Dá se ještě zařadit do Gothic rodiny. [/quote] nejlepší je 2 datadisk dohrál jsem to 100x a furt mě to baví
Sakra BadWolfe, ta nemovitost je totálně a a !!! Přesně takový mám ráda, bereš šeky?
Mopi uděluje této nemovitosti takovéto hodnocení: + výhled na Skyrimské pláně + blízko Markarthu + Oppa Dwemer style - chybí mučírna
Upravil/a Mopidu dne 16.12.2012 18:09
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.