ALOE VERA napsal:
tyjo Miku ty ještě doženeš Nerevara v příspěvcích
mě de jen o to abych během dneška dal tu tisícovku ^^
No.. dělí nás kolik? Stovka? Asi tak nějak. Nj, když jsem zde začínal, avizoval jsem, že např. na gothicz.net jsem byl druhý nejaktivnější člen, co se počtu postů týče. A kdo ví, třeba jednoho dne doženu hRDLU (legrace, toho asi nikdo )
Protože hRDLA a všechny tyhle vysoký levly byli dřív neskutečný ultraüberspameři
Ľudia neviem o čom sa rozprávate a úprimne je mi to fuk ale jedna vec ma trápi ako poctivého lukostrelca v reálnom živote, v skyrime pri naťahovaní luku držíte tetivu len dvoma prstami - majú byť 3 a letky sú až ku koncom šípu má byť asi 3-4 cm odstup - za čo chytá potom ten šíp za letky ?
Ten čo chce od života veľa, môže dostať málo.
No ten čo chce od života málo, nemusí dostať nič!
(Tomas Angelo - Mafia 1) Radšej zomriem dobrou smrťou, ako sa navždy skrývať v tieňoch!!! Milujem lukostreľbu, či už v živote alebo v hre.
Hrám ako zlodej/lukostrelec no používam ťažkú zbroj a ide sa mi v poho
Game-Killer napsal:
Ľudia neviem o čom sa rozprávate a úprimne je mi to fuk ale jedna vec ma trápi ako poctivého lukostrelca v reálnom živote, v skyrime pri naťahovaní luku držíte tetivu len dvoma prstami - majú byť 3 a letky sú až ku koncom šípu má byť asi 3-4 cm odstup - za čo chytá potom ten šíp za letky ?
Víš, až tě nekdy obr praští směrem do země a ty vyletíš do vesmíru, přestaneš řešit, proč a jak je Skyrim nereálnej
asi tak ale je to dosť blbé ke´d som si to všimol , tak ma to nasralo
Ten čo chce od života veľa, môže dostať málo.
No ten čo chce od života málo, nemusí dostať nič!
(Tomas Angelo - Mafia 1) Radšej zomriem dobrou smrťou, ako sa navždy skrývať v tieňoch!!! Milujem lukostreľbu, či už v živote alebo v hre.
Hrám ako zlodej/lukostrelec no používam ťažkú zbroj a ide sa mi v poho
ALOE VERA napsal:
No.. dělí nás kolik? Stovka? Asi tak nějak. Nj, když jsem zde začínal, avizoval jsem, že např. na gothicz.net jsem byl druhý nejaktivnější člen, co se počtu postů týče. A kdo ví, třeba jednoho dne doženu hRDLU (legrace, toho asi nikdo )
Protože hRDLA a všechny tyhle vysoký levly byli dřív neskutečný ultraüberspameři
Aha
- Gratulace k 11.
ALOE VERA napsal:
Nerevar napsal:
ALOE VERA napsal:
Tak lidi právě jsem odeslal soutěž v 15. 12. 2012, 23:59:07. Před pár dny jsem si dělal srandu že to tak pošlu, ale nyní to tak vyšlo. Like the Forum Scrolls foretold
Upravil/a Ysgramor dne 16.12.2012 01:03
ALOE VERA napsal:
Aha
- Gratulace k 11.
ALOE VERA napsal:
Nerevar napsal:
ALOE VERA napsal:
ALOE VERA napsal:
Aha
- Gratulace k 11.
ALOE VERA napsal:
Nerevar napsal:
ALOE VERA napsal:
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.