Jak již víme vyšlo nové DLC Dragonborn ale ještě se nezubte jelikož i já budu přemýšlet zda si ho koupím. Když jsem si dnes chtěl přečíst co obsahuje první od shora je nápis : v DLC dragonborn nelze ovládat draky . Já otevřu a koukám , koukám , a vidím AJ video kde říká že se dá jen otáčet pohled ,ale to by mi tak moc nevadilo , pokud by na draku šel pohled 1. osoby , ale nejde . No , ale musím uznat že je nová lokace a new úkoly a to vypadá celkem dobře. Malý dotaz pro ty co to mají, nevíte jestli už vampire lord umí lítat i nahoru a ne se jen klouzat po zemi máchajíc nějakýma párátkama, protože to by nahradilo to , že neumí dráček létat kam chci .
Upravil/a hotar dne 15.12.2012 17:53
Ja som sa tešil na lietanie a ono tam není ???!!! načo to potom robili !!!
Ten čo chce od života veľa, môže dostať málo.
No ten čo chce od života málo, nemusí dostať nič!
(Tomas Angelo - Mafia 1) Radšej zomriem dobrou smrťou, ako sa navždy skrývať v tieňoch!!! Milujem lukostreľbu, či už v živote alebo v hre.
Hrám ako zlodej/lukostrelec no používam ťažkú zbroj a ide sa mi v poho
No tohle se už řešilo v tématu na hlavní stránce který je zaměřený na dlc, tam to je všechno napsaný a popsaný.
Podle mně ale ten Vampire lord bude pořád jen levitovat trochu nad zemý, to by tam rovnou mohli dát ty draky s ovládánim, a jelikož tam nejsou tak myslim že ani toto tam nebude.
Sem nejlepší trenér na světě
No, spíš to bude o tom, že draci nás někam dovezou a budou se chovat podle sebe. Jako mě to taky štve, ale zase na druhou stranu vybili jsme jich tucet a teď se od nás nechaj ovládat? Někam nás dovezou, budou nám pomáhat, ale nenechaj se zkrotit. Zajímavý zamyšlení. :-)
Neboj se neznámých věcí, ale vyhledávej je a snaž se je pochopit, protože každá nová zkušenost je víc, než hora zlata!
milfein napsal:
No, spíš to bude o tom, že draci nás někam dovezou a budou se chovat podle sebe. Jako mě to taky štve, ale zase na druhou stranu vybili jsme jich tucet a teď se od nás nechaj ovládat? Někam nás dovezou, budou nám pomáhat, ale nenechaj se zkrotit. Zajímavý zamyšlení. :-)
V tomhle s tebou úplně souhlasím!
Též nevidím důvod, když je zabíjíme, proč by nás měli najednou poslouchat...
Navíc, drakorození jsou jejich největší a možná jedinná hrozba.
Draky půjde podle posledních informací, ovládat jen pomocí řevu. Například, jako u Odahviinga.
Jo vtom máte asi pravdu, když to tak vezmu ztoho dračího pohledu tak bych se taky nenechal ovládat od někoho kdo mi zabil kamarády.
Sem nejlepší trenér na světě
dáva to zmysel no ja som sa tak tešil no pomocou kúzla ... by sa to dalo, ale čo už to je tak ako to je
Ten čo chce od života veľa, môže dostať málo.
No ten čo chce od života málo, nemusí dostať nič!
(Tomas Angelo - Mafia 1) Radšej zomriem dobrou smrťou, ako sa navždy skrývať v tieňoch!!! Milujem lukostreľbu, či už v živote alebo v hre.
Hrám ako zlodej/lukostrelec no používam ťažkú zbroj a ide sa mi v poho
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.