Altazar napsal:
lenerene je fakt že se to asi trošku přehnalo, omlouvám se pokud sem tě já nějak urazil nebo se tě dotkl, jsi muž každým coulem, vícekrát se nebudou mé narážky na tebe opakovat. A ted kdo mi pomůže chytit Snorlaxe?
Dobrý.Já jsem jen hroznej suchar.Ze mě si nic nedělej.A taky to bude tím, že mám blbou náladu.V klidu.Dělejte si ze mě srandu jak je libo.Já seb udu ještě smát s váma a sám sebe urážet.
Pro hRDLU:musím ti taky udělat radost tak pro dnešek:
Vyznávám emo styl a jsem tak trochu hopper v žilách mi koluje metalový popel
Ať ti taky udělám radost.
Hele usměj se, a bav se snáma, fakt se omlouvám pokud sem se tě nějak dotknul. Pod obejmu tě Sem nejlepší trenér na světě
Altazar napsal:
lenerene je fakt že se to asi trošku přehnalo, omlouvám se pokud sem tě já nějak urazil nebo se tě dotkl, jsi muž každým coulem, vícekrát se nebudou mé narážky na tebe opakovat. A ted kdo mi pomůže chytit Snorlaxe?
Dobrý.Já jsem jen hroznej suchar.Ze mě si nic nedělej.A taky to bude tím, že mám blbou náladu.V klidu.Dělejte si ze mě srandu jak je libo.Já seb udu ještě smát s váma a sám sebe urážet.
Pro hRDLU:musím ti taky udělat radost tak pro dnešek:
Vyznávám emo styl a jsem tak trochu hopper v žilách mi koluje metalový popel
Ať ti taky udělám radost.
Hele usměj se, a bav se snáma, fakt se omlouvám pokud sem se tě nějak dotknul. Pod obejmu tě
Né. Nevyhrál jsem komiks Walking Dead. A navíc odpověděl blbě. Ten Carl měl na tričku znak nějakýho Crience Doga což je nějakej jinej komiks a já odpověděl "vlčí stopa ve znaku atomu" ZAS JSEM NIC NEVYHRÁL
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.