Jako kdyby to nebylo jedno. :-) Kdyby ste radši místo keců mu nějaká jména napsali. Pro méně chápavé, co by mi psali, proč já jména teda nepsal, tak jsem psal Everovi PM.
Upravil/a milfein dne 14.12.2012 18:42
Neboj se neznámých věcí, ale vyhledávej je a snaž se je pochopit, protože každá nová zkušenost je víc, než hora zlata!
milfein napsal:
Jako kdyby to nebylo jedno. :-) Kdyby ste radši místo keců mu nějaká jména napsali. Pro méně chápavé, co by mi psali, proč já jména teda nepsal, tak jsem psal Everovi PM.
To chce klid...
Nechápu proč jich zakládá tolik na takové otázky a navíc jsou ve špatné sekci.
milfein napsal:
Jakejch keců? Já mu odkaz přímo na jména poslal, kdyby nebyl línej a nezakládal by místo hledání tohle téma, tak by to našel sám. Tenhle příspěvek, co jsi tu napsal ty jen jen kec. Mohl si mu to do zpráv poslat bez tohohle výkřiku.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Lorde Rado, mlč radši a nevyjadřuj se. Ne každej je chytrej jako ty, že ho napadne najít wiki se jménama a chce poradit třeba nějaký originální jméno. Třeba takovej Camargo ork tam není chytrolíne.
Neboj se neznámých věcí, ale vyhledávej je a snaž se je pochopit, protože každá nová zkušenost je víc, než hora zlata!
Lidi! Prosím vás, nechápu proč kvůli takové prkotině tady padlo tolik slov!
Dobrá je to ve špatné sekci, ale zeptat se snad může - k tomu fórum je... Uznávám, že by ani nemusel zakládat nové téma, ale tak to udělal no... Nedělal bych kvůli tomu takové caviky...
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.