Zdravím, tak mě napadlo položit tuhle vánoční otázku. Protože na to má každý jiný názor.
Já osobně upřednostňuji ten umělý. Klady: Vydrží nekonečně dlouho. Nemusí se nijak upravovat. Vyjde o mnoho levněji, protože se nemusí kupovat každý rok. Nemusíte se s tím tahat přes celé město. Nedělá to bordel a neulepíte se od smůly. Jste ohleduplní k přírode. Zápory : Nemá tu vůni pokáceného stromu.
Já přiznám že radši pravý, máme svůj vlastní velký les takže max koupíme vždycky sazeničky a vysadíme nové ale jinak máme stromky svoje. S umělym by to pro mně nebyli vánoce, celý život každý rok máme pravej. Věřim že pro někoho je výhodnější a lepší umělý ale pro mně je právě lepší pravý, i když jediná nevýhoda je pro mně ta že teda nejsem moc šetrnej ktý přírodě, ale jeden stromek za rok je lepší jak půlka deštnýho pralesa. Ten bordel ze stromku mi nevadí, však to se uklidí
My máme pravý. Všechny ty zápory jsou při mě klady, protože když se š tśtou táhnem půlku města se stromkem, bolí nás ruce a jsme celí ulepení, pak zjistíme že je moc velkej tak se musí kus uřezat, pak to vynýst po schodech do bytu, dovlíct do obýváku, nazdobit... A pak jsme za všechnu tu práci rádi, protože ten stromek je hezký a hezky voní a i když pak musíme uklízet větvičky, zabere to pár minut, ale jsme rádi za dobře odvedenou práci. Je to jak když si koupíte burrito nebo si ho uděláte doma. To koupený bude možná lepší, ale doma vyrobený má taky něco do sebe
Jinak stejně jako hRDLA bych podotkla že je to s Y
Padly zde argumenty, že umělý ne, když v paneláku, atd. ...
Já bydlím v obrovské barokní budově, a máme umělý. Nikomu se nechtělo to uklízet, co opadá to jehličí a zbavovat se ho. A ani ho platit.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.