Teď když jsou Lidi ve škole a v práci je tu takové hezké ticho no, obvykle tu ticho není moc hezké, obvykle tu mám radši mumraj, ale teď když si čtu, tak mi to tu příjde takové hezky klidné a z ňákého důvodu jsem si vzpoměla na Oblivion jó, to bývala hra
Mně se Skyrim jako hra líbí víc než Oblivion, ale byla to klasika, ke které se člověk z nostalgie rád vrátí, to je fakt No, já sedím doma, učím se a za tři hodiny mě čeká zápočtový test. No a večer pak půlnoční předpremiéra Hobita. Takže já se mám na co těšit
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Čaues
Akorát jsem se doplazil ze školy, kde byla dost nuda.
Přemýšlím, jestli nenapsat něco na blog, ale nechce se mi do ničeho... čekají mě ještě nákupy s tátou (nechce se mi) a večer dramaťák.
Mop, koukal jsem, ale optimalizovat to nejde. Ta administrace má děsně osekané možnosti (blog)... proto přemýšlím, zda nekoupit doménu a hosting a nemít to jako standard web, no... nevím...
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.