Zdar, stiahol som si tento mód http://skyrim.nex...mods/13882 a nič sa mi nedá robiť.
mám to v CZ a keď idem kutať tak tam nemám misc alebo čo , nenám to tam a nedá sa mi nič vyrobiť. A mám ešťe problém že mi nechce zobrazovať čťžľ ... ale ukazuje mi také štvorčeky. a keď už tu mám tie problémy tak vždy si musím grafiku - iba dohľadnosť nastavovať. skúšal som čo sa dá a nič mi nepomohlo v žiadnom prípade.
Ten čo chce od života veľa, môže dostať málo.
No ten čo chce od života málo, nemusí dostať nič!
(Tomas Angelo - Mafia 1) Radšej zomriem dobrou smrťou, ako sa navždy skrývať v tieňoch!!! Milujem lukostreľbu, či už v živote alebo v hre.
Hrám ako zlodej/lukostrelec no používam ťažkú zbroj a ide sa mi v poho
hmmm to mi ani tak nevadí hlavne tie dve dalšie veci
(Tomas Angelo - Mafia 1) Radšej zomriem dobrou smrťou, ako sa navždy skrývať v tieňoch!!! Milujem lukostreľbu, či už v živote alebo v hre.
Teď sem na ten mod kouk. (V praci sem nemoch, nexus tam mam bloklej) Podobnej mod jsem dříve měl a abych něco z toho moch vyrobit, musel sem nejdřív najít recept. Ten byl v kempu mezi Bílim Průsmykem a tou věží, jak tam bobjuješ s prvnim drakem. Ale nevim, jestli je tento mod ten co sem zkoušel dříve, už je to přes půl roku.
nejde nič ten camp som nenašiel necfi BP a tou vežou není žiadny a zmazanie a nahodenie odznova nepomohlo
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.