Ale prd.Ty se řadíš k:Jebnutím vícebarevným zvířatům
Trochu se to utrhlo ze řetězu ne?
Ale vytváříme paradox -_- spaming na fóru, inteligentní rozmluva na chatu btw asi se stávám jednim z vás ultraüberspamerů -_- NE! TO NEDOPUSTIM! moc...
ani trochu je to proste ten skyrim4fan ktorý tak dobre poznám a milujem a to že ste tento dojem vytvorili bez bw... klobúk dolu
SOM DIEVČA!! A AK TO NIEKOMU EŠTE RAZ UNIKNE TAK BUDETE LUTOVAŤ!!
Uctievam mopidu daedrickú pani spamerstva.
Zoznámte sa: Alex<3 Mercer, najcharizmatickejší vírus pod virtuálnym slnkom...
na to že je v podsate mŕtvy vyzerá podozrivo dobre, nemyslíte?
Ale vytváříme paradox -_- spaming na fóru, inteligentní rozmluva na chatu btw asi se stávám jednim z vás ultraüberspamerů -_- NE! TO NEDOPUSTIM! moc...
Whirt napsal:
V poslednich dnech vzdycky prijdu po narocnem dni na forum a s otevrenou pusou koukam na tech deset stran v nekonecne, co pribyli
Deset? I ty troškaři!!
Akorát jsem přišel z hospody. Nezapomenutelné, vidět ty svoje drahé spolužáky, se kterými jsme měli jakože rádoby organizovaný sraz bylo nezapomenutelné. Ano, je nezapomenutelné vidět drahé lidi, kteří když jsou na gymplu, jsou přeci inteligentnější než ti, co jsou např. jako já na Ekonomce... A přitom vědí hovno.
Whirt napsal:
V poslednich dnech vzdycky prijdu po narocnem dni na forum a s otevrenou pusou koukam na tech deset stran v nekonecne, co pribyli
Deset? I ty troškaři!!
Akorát jsem přišel z hospody. Nezapomenutelné, vidět ty svoje drahé spolužáky, se kterými jsme měli jakože rádoby organizovaný sraz bylo nezapomenutelné. Ano, je nezapomenutelné vidět drahé lidi, kteří když jsou na gymplu, jsou přeci inteligentnější než ti, co jsou např. jako já na Ekonomce... A přitom vědí hovno.
Snad mě Whirt omluví pro mluvu: Já sem na průmce, takže Engineering school, bude ze mě Inřenýr!!! >: D pá kamarádů je na gymplu, takže gympl, takže z nich budou ko****
Whirt napsal:
Deset? I ty troškaři!!
už osm let nechodím na srazy a nechybí mi to. Člověk dokáže totiž vstřebat jen omezené množství předraženého alkoholu a idiocie bývalých spolužáků...
Španělskou inkvizici nikdo nikdy nečeká!!! K naší výzbroji patří tak rozmanité prvky, jako je strach,
překvapení, brutální efektivita, téměř fanatická oddanost papeži a pěkné červené mundúry!
Whirt napsal:
Deset? I ty troškaři!!
Snad mě Whirt omluví pro mluvu: Já sem na průmce, takže Engineering school, bude ze mě Inřenýr!!! >: D pá kamarádů je na gymplu, takže gympl, takže z nich budou ko****
Gympl označuji bez návaznosti na vysokou školu za školu k ničemu. Ano, absolutně žádné znalosti, které by byly hlubší, než absolutní minimum, bez jakéhokoli zaměření k něčemu. Možná to zní dobře - gympl - ale vskutku je to na nic.
Na vysokou školu v oboru má větší šanci ten, kdo s již tomuto věnoval na střední škole.
tak to je jasný. Gympaři musej na vejšku, jinak pojdou hladem ve škarpě. To říkám jako hrdý absolvent Zdrávky ( který v současnosti chcípá hlady u počítače )
Španělskou inkvizici nikdo nikdy nečeká!!! K naší výzbroji patří tak rozmanité prvky, jako je strach,
překvapení, brutální efektivita, téměř fanatická oddanost papeži a pěkné červené mundúry!
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.