Mopidu napsal:
Chell:
Jak by jsme na tebe mohli zapomenout chybělas nám (dokonce jsem nakreslila PF přáníčko, které dostanete o Vánocích a ty tam kdesi v dáli sedíš vedle Mercera na Růžovém obrázku a je tam s váma GLaDOS BTW mám koupený oba portály )
vážne?! ukážes?
Až o Vánocích, je tam celý fórum, bude to dáreček pod stromeček ale těš se a hlavně tu buď
no jo pokúsim sa
SOM DIEVČA!! A AK TO NIEKOMU EŠTE RAZ UNIKNE TAK BUDETE LUTOVAŤ!!
Uctievam mopidu daedrickú pani spamerstva.
Zoznámte sa: Alex<3 Mercer, najcharizmatickejší vírus pod virtuálnym slnkom...
na to že je v podsate mŕtvy vyzerá podozrivo dobre, nemyslíte?
Mopidu napsal:
Chell:
Jak by jsme na tebe mohli zapomenout chybělas nám (dokonce jsem nakreslila PF přáníčko, které dostanete o Vánocích a ty tam kdesi v dáli sedíš vedle Mercera na Růžovém obrázku a je tam s váma GLaDOS BTW mám koupený oba portály )
vážne?! ukážes?
Až o Vánocích, je tam celý fórum, bude to dáreček pod stromeček ale těš se a hlavně tu buď
no jo pokúsim sa
to vydržíš, Vánoce jsou za chvilku, uběhne to jako nic
BTW Índoril Nerevar je modrej nebo žlutej? Google mi nechce dát jasnou odpověď udělala jsem ho žlutě, ať to jde přebarvit (vygooglilo mi to ho s pankáčem, tak mě když tak opravte)
Mopidu napsal:
BTW Índoril Nerevar je modrej nebo žlutej? Google mi nechce dát jasnou odpověď udělala jsem ho žlutě, ať to jde přebarvit (vygooglilo mi to ho s pankáčem, tak mě když tak opravte)
Tak za prvé, žádnej Índoril neexistuje. Za druhé sem bílej. A zatřetí, nerozlišuj lidi podle barev! To je rasistický! Já rozlišuju lidi na lidi(jako my) a zvířata(jako afroameričany, indy, asiaty, izraelity, teroristy, hispánce, vietnamce, číňany, japonce, afričany, jihoafričany, severoafričany, egypťany, korejce, severokorejce, jihokorejce, palestince, afgánistánce,... )
Upravil/a Nerevar dne 07.12.2012 19:08
Mopidu napsal:
Tak za prvé, žádnej Índoril neexistuje. Za druhé sem bílej. A zatřetí, nerozlišuj lidi podle barev! To je rasistický! Já rozlišuju lidi na lidi(jako my) a zvířata(jako afroameričany, indy, asiaty, izraelity, teroristy, hispánce, vietnamce, číňany,... )
kam radíš nájomných vrahov?
SOM DIEVČA!! A AK TO NIEKOMU EŠTE RAZ UNIKNE TAK BUDETE LUTOVAŤ!!
Uctievam mopidu daedrickú pani spamerstva.
Zoznámte sa: Alex<3 Mercer, najcharizmatickejší vírus pod virtuálnym slnkom...
na to že je v podsate mŕtvy vyzerá podozrivo dobre, nemyslíte?
Mopidu napsal:
Tak za prvé, žádnej Índoril neexistuje. Za druhé sem bílej. A zatřetí, nerozlišuj lidi podle barev! To je rasistický! Já rozlišuju lidi na lidi(jako my) a zvířata(jako afroameričany, indy, asiaty, izraelity, teroristy, hispánce, vietnamce, číňany,... )
kam radíš nájomných vrahov?
Podle toho, jestli sou to lidi, nebo zvířata. Třeba Corvo je z paralelního vesmíru, tudíž neni ani jedna z těch národností, co sem tu jmenoval. Ezio Auditore je ital, takže člověk. Momentálně mě nenapadá žádnej tmavej vrah
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.