Zdravím lidičky, mám prosbičku. Cestuju se Seranou ( upírka z DLC Dawmguard ) a dneska jsem hrál a najednou si všimnu, že se mnou není. Vůbec si neuvědomuju, že bych jí někde nechal. Jde s tím něco dělat? Protože na mapě mám hafec míst a projíždět to by bylo jak hledat jehlu v kupce sena. Díky moc za rady.
Neboj se neznámých věcí, ale vyhledávej je a snaž se je pochopit, protože každá nová zkušenost je víc, než hora zlata!
jestli je to už déle, tak se brzy může stát že ti to napíše něco ve smyslu, že společníka nebavilo už čekat a najdeš ho na místě kde jsi ho nabral. Pokud už není po smrti :/
Můžeš taky využít konsolový příkaz, kterým se k ní portneš sám. Ten, který ji portne k tobě, nedoporučuju, vytvoří to totiž duplikát NPC, neportne to NPC samotné.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
No je problém, že Serana je nesmrtelná. :-) A já fakt nevím, kde jsem jí nechal. :-( Doufám, že to, že jsem jí ztratil, mi nezakáže dohrání DLC. Starší Save totiž nemám. :-(
Neboj se neznámých věcí, ale vyhledávej je a snaž se je pochopit, protože každá nová zkušenost je víc, než hora zlata!
Nepomohlo. Nevadí, našel jsem v PC starší save, dodělal jsem jen pár questů a jsem tam, kde jsem byl a se Seranou. Snad už jí nikde nenechám. Ale ještě jednou dík. :-)
Nána Serána se ztrácí furt... měl sem jí jako kompaniona, nikam jsem jí neposlal, nepropustil- ona prostě zmizla. tak si říkám " tak si táhni, mrcho nevděčná" a hle, o dva dny ( reálného času ) později jsem jí podkal úplně náhodou procházet se při měsíčku za Riftenskou stájí...
Španělskou inkvizici nikdo nikdy nečeká!!! K naší výzbroji patří tak rozmanité prvky, jako je strach,
překvapení, brutální efektivita, téměř fanatická oddanost papeži a pěkné červené mundúry!
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.