Mike napsal:
[quote]Leneren napsal:
Hele Miku teď mě napadá.Co vlastně studuješ?
Já studuji Ekonomii... plánuji pokračovat na psychologii v kombinaci s programem teologie.
Hmm, zajímavé, tebe bych na věřícího netipoval. Chceš to pak i nějak prakticky využít a angažovat se třeba s církví nebo je to spíš ze zájmu? Pokud se teda můžu zeptat
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Leneren napsal:
Hele Miku teď mě napadá.Co vlastně studuješ?
Já studuji Ekonomii... plánuji pokračovat na psychologii v kombinaci s programem teologie.
Hmm, zajímavé, tebe bych na věřícího netipoval. Chceš to pak i nějak prakticky využít a angažovat se třeba s církví nebo je to spíš ze zájmu? Pokud se teda můžu zeptat
Cožpak teologii studují jen věřící? Ale ne, jsem. Zároveň však nejsem někdo zapšklý vůči vědě, atd. ... naopak. Co jsou fakta, to jsou fakta, tam, kde jsou třeba názory, tam se snažím argumentovat tak, bych si obhájil stanovisko.
Hele, asi ne. Rozhodně v psychologické rovině a co se teologie týče? Kdo ví. Rozhodně však vylučme možnost kněze.
Ách jo... Pápá AW fórum, už mě tam pravděpodobně nikdy neuvidíte ^^
No nic, hlavní je, že tady je to ve starých kolejích bez urážky, tam mi to stejnak nesedne, ty lidi jsou až moc inteligentní
Kéž by celá tahle Shoggo-foggo-poggo-věc nezačala... Jen ať si tvrdí že "vždycky vyhraje", "vždycky mám pravdu" je ještě v pohodě, ale "vždycky vyhraju"... Pff... Ať sní dál
Tak dnes jsem hrál druhou sérii Walking Dead. A podívejte se jak se schávlě vyhýbám spoilerům! Musím říct že byla rozhodně lepší než ta první. Byla napínavá, brutální, emotivní... prostě super a masakr... A dost mě to překvapilo... taky jsem se neudržel a zabil jsem jednoho z těch dvou vidlema a toho druhýho nechal zombiím... Nic lepšího si nezasloužili.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Mopidu napsal:
Ách jo... Pápá AW fórum, už mě tam pravděpodobně nikdy neuvidíte ^^
No nic, hlavní je, že tady je to ve starých kolejích bez urážky, tam mi to stejnak nesedne, ty lidi jsou až moc inteligentní
Kéž by celá tahle Shoggo-foggo-poggo-věc nezačala... Jen ať si tvrdí že "vždycky vyhraje", "vždycky mám pravdu" je ještě v pohodě, ale "vždycky vyhraju"... Pff... Ať sní dál
Stejnak jsem docela ospalá, dobrou lidičky
Proč myslíš, že si čas udělám max. na toto forum? Souhlas Mop, ahoj.
@Mike: No, teologii by měli studovat převážně věřící, jelikož je to o konkrétním náboženství z pohledu věřícího. Pro ostatní je spíš religionistika. Ale ne, na kněze bych tě už vůbec netipoval A co se nepotismu týče, jelikož je to jedna z věcí, co mě nehorázně serou, tak to slovo dobře znám
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
hRDLA napsal:
To nějak nevím, kde je Univerzita národní obrany?
Tuším že v Brně,
Španělskou inkvizici nikdo nikdy nečeká!!! K naší výzbroji patří tak rozmanité prvky, jako je strach,
překvapení, brutální efektivita, téměř fanatická oddanost papeži a pěkné červené mundúry!
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.