No a co si myslite preco to vijde praaaave pred vianocami na xbox ?
No a preco si to rezervovali na 30 dni aby to nikde nevislo?
Ved IDU VIANOCE LUDIA Velmi dobre vedia co robia.. lebo vedia ze na vianoce sa bude najviac predavat a v USA maju bud MAC alebo na hranie konzolu lebo su pohodlny mat PC ...Takze to je uz davno dorpedu naplanovane ze prave na vianoce to vijde a iba pre XBOX.. oni si exkluzivitu zaplatili tak to maju ako prvy...
No a necudoval by som sa ze obidve datadisky spoja lebo by HOVNO ZAROBILI ak by to predavali samostatne ved ten Hearthfire stoji 5 dolarov na steame...co je take 3 eura co je NIC.. ani by sa im to neoplatilo prekladat za taku sumu . Tak to spoja a daju cenu 20 eur..
sepilko napsal:
No a co si myslite preco to vijde praaaave pred vianocami na xbox ?
No a preco si to rezervovali na 30 dni aby to nikde nevislo?
Ved IDU VIANOCE LUDIA Velmi dobre vedia co robia.. lebo vedia ze na vianoce sa bude najviac predavat a v USA maju bud MAC alebo na hranie konzolu lebo su pohodlny mat PC ...Takze to je uz davno dorpedu naplanovane ze prave na vianoce to vijde a iba pre XBOX.. oni si exkluzivitu zaplatili tak to maju ako prvy...
No a necudoval by som sa ze obidve datadisky spoja lebo by HOVNO ZAROBILI ak by to predavali samostatne ved ten Hearthfire stoji 5 dolarov na steame...co je take 3 eura co je NIC.. ani by sa im to neoplatilo prekladat za taku sumu . Tak to spoja a daju cenu 20 eur..
Ehm ..HearthFire je už dávno vonku ....iba sa čaká na český jazyk, ktorý možno vyjde s Dragonbornom a to je v okolí vianoc
Cenega vravela ze uz je davno prelozeny HearthFire ako som povedal bobli by blby keby to predavali osobitne ved by nic nezarobili a zase nemozu za to pytat vela kedze sa jedna len o 75 MB
Zdravím, mám originál Skyrim, Dawnguard a ted jsem si koupil HF. Jenže za mnou má dojít kurýr a dát mi nějaké dopisy. On ale nepřišel co s tim? Nějaké rady nebo je nějaký fix? Díky
Edit: Problém vyřešen, stačilo zabít tu bábu v sirotčinci
Upravil/a Krta dne 02.02.2013 13:11
No tak pokud nevyjde 1.3. na steamu nebo v dohledné době tak pak nesbývá doufat že někdo udělá buď překlad nebo program aby to při CZ verzi hry nepadalo. Případně se někde objeví jako dostat CZ do anglické hry na steamu (vše kromě HF bude v cz)
Tak dnes už je ten správný datum....... už jste někdo zkusil, zda je HF na Steamu už i s CZ? Já mám ode dneška DB a tak HF je jediné DLC, které mi chybí....... bez češtiny to nechci a na Steamu, nějak nedokážu vyčíst, zda už to CZ má, či ne.........
A nebo: dokázal byste mi někdo zcela polopaticky, jak tříletému děcku popsat, jak dosáhnout toho, aby i HF se dal smažit v češtině........ v novince Info - DLC je o této možnosti zmínka, ale není tam návod jak toho dosáhnout............. (Update - dá se hrát i s českou verzí hry, pokud si ji na Steamu aktualizujete na ENG a poté jen nahrajete češtinu do příslušné složky - tip poslal Cako) => jsem trošičku PC lama, takže z tohohle nejsem moc moudrej a jako návod mi to nestačí.......
Tak pokud někdo máte čerstvé info o HF na Steamu, nebo mne dokážete naučit jak si HF počeštit sám, budu nesmírně potěšen když se se mnou o info, či svou dovednost podělíte......
Díky předem...
Upravil/a SeveruS dne 01.03.2013 17:57
tak jsem prohledal internet a vubec jsem nenašel kdy víjde Hearthfire s cz title,ani jestli vubec víjde?nevíte někdo něco?díky moc
Upravil/a fany dne 10.03.2013 23:44
Vyjde 100%, ale myslim že jen na steamu, ale určitě bude česká lokalizace. Jen se neví kdy, je už přeloženej ale Cenega tlačí na bethesdu/Steam aby to konečně pustily, ale zatim nic no. Trpělivost růže přináší.
Sem nejlepší trenér na světě
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.