Ahoj, nevim kam do napsat, zkusim to sem :-) Když se chci zaregistrovat na nexus, tak to chce potvrzovací email. Ale mě ještě žádnej nepřišel a to jsem se tam registroval už včera, přitom píšou, že má dojít do 10ti minut a že chodí hned. Tak jsem zkusil druhou registraci na druhej mail, ale tam taky nic nepřišlo. Dají se stáhnout módy odjinud? Nemám originál, takže na steamu nemůžu.
homeles8 napsal:
Ahoj, nevim kam do napsat, zkusim to sem :-) Když se chci zaregistrovat na nexus, tak to chce potvrzovací email. Ale mě ještě žádnej nepřišel a to jsem se tam registroval už včera, přitom píšou, že má dojít do 10ti minut a že chodí hned. Tak jsem zkusil druhou registraci na druhej mail, ale tam taky nic nepřišlo. Dají se stáhnout módy odjinud? Nemám originál, takže na steamu nemůžu.
Někde by tam měla být možnost, aby ti to poslalo nový potvrzovací email. Kde přesně nevím, jelikož je to již rok po tom, co jsem se tam regnul.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.