u mě opakovaně daedrická protože když si třeba sednu na Stína .... to je ten kůň ( myslím že se tak jmenuje ... už jsem to dlouho nehrál .. ) tak vypadám jak temný pán
Půlku hry jsem nosil ocelové plátové brnění bez helmy a teď nosím slavičí bez kápě. Jinak kožešinové, čepelí, vlčí a ty ostatní Nordské také nevypadají špatně, ale ty zatím nenosím. Většina těch ostatních se mi ani nelíbí.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Mě se líbí zbroj generála Tuliuse jinak se mi líbí i to vlčí brnění. určitě se jich najde víc, ale teď si nevzpomenu.
The Elder Scrolls V : Skyrim - X360
Mě se líbí to brnění, které nosí Legáti z Císařské legie. Brnění zapřísáhlých, orkské, kožešinové. A ještě jedno z modu: http://skyrim.4fa...load_id=45
Tak jsem včera dohrál Dawnguard a z obou brnění jsem nadšen... Upírobijci disponují správnou historic-like vyztuženou kroužkovkou a upíři parádním takřka drákulovským oděvem... Len ten plašť mi tam ( u dawnguardu ) chýbá....
Španělskou inkvizici nikdo nikdy nečeká!!! K naší výzbroji patří tak rozmanité prvky, jako je strach,
překvapení, brutální efektivita, téměř fanatická oddanost papeži a pěkné červené mundúry!
Sic mám ráda Dwemery, tak there is one their fear and in their tongue he is dovahkiin... DRAČÍ!
Prostě dovahkiin style
Upravil/a Mopidu dne 16.11.2012 12:32
Já mám nejradši šupinové s kápí a skleněnej set. Obě vypadaj krásně a to šupinové je takové uvěřitelné. :-) A moje přítelkyně nosí zbroj Zapřísáhlých, je sexy na ženském charakteru. :-D
Neboj se neznámých věcí, ale vyhledávej je a snaž se je pochopit, protože každá nová zkušenost je víc, než hora zlata!
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.