hRDLA: sakra kolik sluchatek v tom máš?
Ligos: Mopidu je zcela vymyšlené vymyslela jsem si to v druhé třídě, když jsem chtěla napálit kamarádku už mi ten nick zůstal
Ještě k těm temným dnům. Taky to nechápu a naschvál dávám takové ankety, abych prověřil, jestli si vůbec někteří dokáží všimnout něčeho nového, do očí bijícího na webu.
50% co to neví je už na pováženou!
Já mám pocit, že sem spousta lidí rovnou chodí přes záložku na fórum a hlavní stránku tím pádem úplně přeskakujou. Novinek si pak stěží všimnou. Tady se akorát dočtou o anketě, tak se kouknou, o co jde, ale co jsou Temné Dny už neví. Toť teda má teorie.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Aurelius napsal:
Tak mě napadá Whirte budou Totálně Epický Svitky ?
Už jsem to psal tolikrát - nemíním ten projekt opustit, ale od té doby, co jsem měl problém s počítačem se ty problémy táhnou a např. tablet nesnímá tlak a HDD na kterém mám určité soubory týkající se TES neustále vypadává...
nagasadowcz napsal:
Já mám pocit, že sem spousta lidí rovnou chodí přes záložku na fórum a hlavní stránku tím pádem úplně přeskakujou. Novinek si pak stěží všimnou. Tady se akorát dočtou o anketě, tak se kouknou, o co jde, ale co jsou Temné Dny už neví. Toť teda má teorie.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.