,,Co to sakra má bejt? Cítím se jako bych byl v nějaký blbý komedii!" zakřičel si Dan pro sebe a vzbudil tím Gregoryho.
,,Můžeš mi vysvětlit proč jsme v nějakym bordelu namísto toho abysme hledali mého otce?"
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
,,Já ti ani nevim.Ležel si na zemi docela dlouho tak sem se začal nudit a šel do hospody. No a dál si to už vážně nepamatuju."
(třeba se to zase ujme)
Všechno je tak, jak je a bude tak, jak bude.
,,Sakra, když jsem byl dítě bylo to ohodně snažší..." řekl Dan a oblíkal se do košile. Vtu dveře nevěstince rozrazili strážní.
Upravil/a Lord Rade dne 17.12.2012 00:20
,,Kde je ta macatá kočka co tu byla minulej tejden?"zařval Danovi do obličeje jeden z nich a začal se šíleně chichotat a svalil se na zem. Byl z něj cítit alkohol a Dana napadlo že by se toho dalo využít.
Upravil/a Blatman dne 30.11.2012 23:00
Pak se ale vrátil, protože mu došlo, že zapoměl využít toho strážného. ,,Hele nemáš náhodou klíče od vězení?" zeptal se Dan strážného, protože na žádné triky neměl čas a doufal, že to vyjde. ,,Jasně velkej knedlíku." zařval voják a k Danově překvapení mu je hodil do ruky.
,,Jo... Jenže tohle nejsou klíče od vězení! Vždyť jsme v nevěstinci Dane! To jsou klíče od támhletý klece s tančící hrošicí uvnitř! Raději to neodemykej a zmizíme odsud," upozornil Greg a vytlačil Dana ven.
Dana už začínalo štvát jak jsou všichni a všechno proti němu. ,,A co podle tebe budem dělat,hm?" zeptal se Gregoryho možná trochu ostřeji než chtěl.
,,Klid mám plán... Proto jsme v tomhle nevěstinci ne? Hele pojď se mnou do šaten, vše ti tam vysvětlím." Greg tiše odtáhl Dana o pár místností dál a ukázal mu na bavlněné prádýlko. Mohl by jsi se převléct za ženu a odlákat stráže z hlídky. Já bych pak proklouznul do vězení a dostal nějak ven tvého fotříka. Stojí to za pokus ne?"
Noták Musíme to oživit!
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.