kdy to bude přesně to nevim, ale je už přeloženej tak se asi čeká zase nato schválení jako u Dawnguardu, na novej rok si podle mně zahraješ i Hearthfire
fulo77 napsal:
Prosim Vas, som v tomto dost laik....Mam original Skyrim EN na steame....ale nemam vobec v DLC k dispozicii nic, ani Dawnguard CZ ani EN...ako je to mozne, vie mi niekto pmoct alebo poradit??
Velke diky!!!
No to bude tím že si musíš DLC koupit.
Nepřišli gumičky. Všechno vylejt Kubrte.
fulo77 napsal:
Prosim Vas, som v tomto dost laik....Mam original Skyrim EN na steame....ale nemam vobec v DLC k dispozicii nic, ani Dawnguard CZ ani EN...ako je to mozne, vie mi niekto pmoct alebo poradit??
Velke diky!!!
No to bude tím že si musíš DLC koupit.
ale ako keď tam nemám tu možnosť to je ten problém...
je tu niekto, kto má original Skyrim EN verziu a k tomu má Dawnguard CZ??? dá sa to spolu hrať? ja totižto nechcem CZ verziu, mám rád hry v originali, ale Dawnguard EN sa mi zohnať nikde nedá...
Nuže přátelé, co říkáte na českou verzi Dawnguardu?
Za sebe musím říct, že překlad v některých místech pokulhává, ale není to nic, co by závratně kazilo dojem.
A co se týče dodatku samotného, mile mě překvapily nové lokace a postavy i předměty všeho druhu.
A když jsem v Jeskyni Temnoty narazil na tuto postavu, zůstal jsem doslova čubrnět:
downguard EN kupíš taky v e-sopu jinak se těším mam jí už od patku a instalovat budu až zítra moc moc moc se těším snad je to dobrý co říkáte už mate určitě nějaké mise za sebou jsou tam nějaký búgi?a co dojmi z datadisku?
Upravil/a fany dne 12.11.2012 01:50
jediné + si myslím pro hráče bude, že si budou moct osedlat draka (což se líbí i mě) jinak si myslím že to bude tak na stejné úrovni, teda pokud lidi baví řvat kolem sebe dračí řečí
Tak mně řvát baví a hlavně se těšim na oblíbený ostrov a zas na nějaký nový history info. Myslim že pro žhavé hráče to bude fajn, pokud si to udrží styl určitej
Stim moc nepočítej tu si vzít asi nepůjde, ona není pro měnželství dělaná a sama to neuznává, musš pouze zapojit fantasii že sní jakoby seš, ale pochybuju že by to tam vývojáři dali, takhle je to lepší.
To chápu mně se taky moc líbý, ale zas chápu že nemá důvěru v chrámy atd, prostě ona na manželský život není. Třeba jí trochu poštelujou, nebo v Dragonbornovi poznáme jinou zajímavou postavu
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.