Hoj all já jen že když sem si kupoval skyrim na xbox , protože pc ho neutáhne, tak mi řekli že na to čeština neni ,ale asi tak za 2 dny ,po koupi, sem hledat na netu něco o DLC dragonborn a našel sem CZ video jak hraje na xboxu (natáčel to normální kamerou ) a má tam češtinu. Tak kdyby někdo věděl kde tu češtinu stáhnu a jak jí tam nahodim pls pište . jo a nemam JTG ani to druhý na xbox . Dík za odpověď Hotar
Ještě mám jeden návrh hodim to do pc a zkusim to rozbalit . (z toho cd) a pak jen přehodim textovej dokumenty za cz češtinu ! ale má to jednu chybu , xbox má jiny soubory než PC
Upravil/a hotar dne 25.11.2012 11:53
... Poradím ti jedno ...
Vyser se na to... Skyrim má primitivní angličtinu který porozumí i slepej.
Upravil/a Hurty dne 25.11.2012 12:08
The Elder Scrolls V : Skyrim - X360
Neberte si to osobně.. myslím ti co mají základy angličtiny opravdu se tam těžká angličtina nějak neoběvuje... Pokaždý na to časem příjdete.. i kdyby jste anglicky neuměli...
The Elder Scrolls V : Skyrim - X360
Hurty napsal:
Neberte si to osobně.. myslím ti co mají základy angličtiny opravdu se tam těžká angličtina nějak neoběvuje... Pokaždý na to časem příjdete.. i kdyby jste anglicky neuměli...
Ze zkušenosti vím, že bych přišel jen na velice hrubý obraz příběhu a to je fakticky málo, ochudil by se tím o podstatnou část příběhu. Jak se bojuje, pohyby, nákupy a takové blbinky umí snad každý.
Hurty napsal:
Podobná debata tu už probíhala mnohokrát, nikdy to nikam nevedlo. Je pochopitelné, že kdo neumí AJ ani slovíčko a myslím tím ANI SLOVÍČKO, nic z hraní mít nebude. Angličtináři tohle nepochopí, ale je to prostě tak, ať se ti to líbí, nebo ne.
Myslím, že je tohle už úplně zbytečné. Fakt je ten, že na konzole žádná česká lokalizace není a je třeba se s tím smířit. Jinak Ligos to napsal přesně, tahle debata už tu byla několikrát, je zbytečné ji opět rozvíjet. A když jo, tak nemyslím, že to patří do Dotazů a návodů, ale spíš do obecné diskuze.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.