Někde jsem na foru viděla, že někdo zmiňoval mod, díky kterému bude muset hrdina pravidelně jíst snídaně, obědy, večeře atd. Nevíte, kde bych ho našla? Nějak jsem go v modifikacích nevypátrala "I am a reader. Not because I don't have a life but because I choose to have many."
PrincessLeia napsal: Někde jsem na foru viděla, že někdo zmiňoval mod, díky kterému bude muset hrdina pravidelně jíst snídaně, obědy, večeře atd. Nevíte, kde bych ho našla? Nějak jsem go v modifikacích nevypátrala
Děkuji ti! Dodatek nemám. Musím teď někam jít, ale až se vrátím, ihned si mod "namontuji" "I am a reader. Not because I don't have a life but because I choose to have many."
Já bych měl taky dotaz. :-) Dostal jsem quest v Bílým Průsmyku od jedné stařenky na osvobození jejího syna. Prý ho císařští uvěznili. To vše jsem pochopil a pevnost, kde ho drží, jsem objevil. Ale jak ho mám dostat ven bez krveprolití? Protože jinak ten quest není splněnej, dělá mi to křížek, že jsem ho nedostl ven po dobrém. :-( Tulius ho pustit nechce a ty, co ho drží, taky ne. :-(
Neboj se neznámých věcí, ale vyhledávej je a snaž se je pochopit, protože každá nová zkušenost je víc, než hora zlata!
Mě to fungovalo za všechny rasy...
A to, že jsem ho nedostal ven po dobrém my to myslím napsalo taky, ale quest jsem dokončil i tak.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
A nedalo by se to zařídit způsobem přidat se k Císařské legii a potom dostat nějakou možnost za něj orodovat? Nějaký jiný způsob než vyzabití tam být MUSÍ."I am a reader. Not because I don't have a life but because I choose to have many."
za cisársku légiu nič nezmení....už som mal aj zabitého Ulfrika, ale nepustili ho...jedine po zlom ho ide dostat von, čiže to tam vyzabíjať... príp. možno pomocou neviditeľnosti, ale to som neskúšal
sestra hrala za imperiálcov, a Talius ju posielal za nejakou "vyššou mocou" myslím, a pri bráne ju bez povolenia nechceli pustiť ...
You can kill yourself, or die trying...
To Diego: A jen se chci ještě zeptat, kterou verzi mám stáhnout, jelikož jich je tam víc Prosím.
Co se týče řešeného problému, tak už vážně nevím.
Upravil/a PrincessLeia dne 24.11.2012 11:54
"I am a reader. Not because I don't have a life but because I choose to have many."
Lidi, kdy vám dojde, že Thalmor neovlivní nikdo krom Thalmoru samotného ?
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.