Prosím o radu při koupi vyybavení pro Domov Vánku v Bílém Průsmyku - koupil jsem všecho, se mi nezobrzuje Alchymistický koute stále tam mám skladiště. Zkoušel jsem přeinstalovat tak i starší savy. Nevíte co s tím?
Tohle je bug který dělá dlc Dawnguard, laboratoř si tam můžeš přidat pomocí konzole, ted nevim přesně jakym příkazem ale můžu se podívat. Snad tenhle bug vyřeší nějaký patch od Bethesdy, zatim pokud umíš dobře anglicky si můžeš stáhnout neoficiální Dawnguard patch ze Steamu, který tenhle problém řeší taky.
ravaneli napsal:
mám to samé ale mám českou verzi a ten kod nejde nevíte jak to je do české verze psali jste e4ec8.
Nejprve koupíš vše, a jednou klikneš na laboratoř jako že jí kupuješ, poté musíš stát venku a zadáš ten příkaz jak je nahoře napsanej, pokud ti nefunguje skus tam hodit třeba mezery nebo zruš uvozovky, každopádně ten kod funguje jak je vidět. Mám taky českou verzi hry a jede to bez problémů. Určitě ti to půjde taky.
Tak jsou příkazy u kterých je riziko že se něco semele minimální. To co je nebezpečný je třeba oživení mrtvé npc, kopírování npc, nebo zasahování do questů atd... Ono kdo je opatrnej tak máš recht nemá se čeho bát. Stačí ukládat
Tak to já sem dělal experimetny s konzolí už od dob Morrowindu, ale jediný experimentování, který se ukázalo jako 'nebezpečný', bylo to ve Skyrimu :l Jinak mi vše fungovalo jak má
Jj ve Skyrimu je to o hubu tu konzoly jen zapínat, radši si dávat pozor na cestu aby se nemuselo použít ani to tcl, on je to neškodnej příkaz ale mně se po něm Šedovousí propadli pod texturu, takže nic není bezpečného.
Altazar napsal:
Jj ve Skyrimu je to o hubu tu konzoly jen zapínat, radši si dávat pozor na cestu aby se nemuselo použít ani to tcl, on je to neškodnej příkaz ale mně se po něm Šedovousí propadli pod texturu, takže nic není bezpečného.
Tak zas takový extrémy se mi ve Skyrimu nikdy nestalo u mě to byly většinou neškodný bugy ale stejně mi lezly krkem
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.