Zdravím vás, Doufám že se najde nějakej člověk kterej eště nespí, a poradil by mi v tom jak si spříjemnit nebo stěžit hru. teď nemyslím zvýšení obtížnosti na max, ale spříjemnění pomocí aktivit ve hře, popř stížit zážitek ze hry - tak aby mě hra déle bavila. Zatím sem začal stím, že nepoužívám rychlý přesun :X co bych mohl přidat dál? co vás napadne...
The Elder Scrolls V : Skyrim - X360
Použij třeba jen základní brnění. Lehké používej dejme tomu kožené, těžké prosté ocelové a tak. Taky můžeš odhodit zbraně deadrické a podobné a zůstat třeba zase jen u oceli. Bude to o dost tužší. A můžeš taky odhodit vše, co je nějak výhodně očarované. To tedy v případě, že hraješ za válečníka/plíživce. U mága, tam poradím leda odhození očarovaných hadrů a to se u pure mage sakra podepíše. Jinak si ještě můžeš přes konzoli umazat některé perky, abys ztratil výhody.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
zkus snídat, obědvat a večeřet, ve sněžných lokacích se oblékat do ložichu, při vánici hledat přístřeší...Taky mě bavívalo nabrat určité zboží a pak si hrát, že ho jdu prodat se ziskem jinam samozřejmě bez rychlopřesunu... Dost dlouho mě zabavilo i dělat si "poklad"- nic cenného neprodávat a lifrovat to do pokladnice.
Upravil/a koniaash dne 17.11.2012 01:13
Španělskou inkvizici nikdo nikdy nečeká!!! K naší výzbroji patří tak rozmanité prvky, jako je strach,
překvapení, brutální efektivita, téměř fanatická oddanost papeži a pěkné červené mundúry!
Jo a ještě je samozřejmě možnost modování. Na to, co píše koniaash, je i mod, který tě nutí pravidelně jíst vařené jídlo, pít a spát atd. Když tak se poptej Diega, to je náš moderský guru. Nebo zabrusli do topicu pro mody, určitě si tam vybereš něco, co tě zaujme.
Upravil/a nagasadowcz dne 17.11.2012 01:15
nebo mě bavívalo říct si, že prostě půjdu něco ulovit- většinou nějaké silné zvíře jako ledního medvěda, a bez zbroje, jen s loveckým lukem ( jaký lovec si dneska bere na lov kevlarovou vestu a panzerfaust?) se na něj vypravit
Španělskou inkvizici nikdo nikdy nečeká!!! K naší výzbroji patří tak rozmanité prvky, jako je strach,
překvapení, brutální efektivita, téměř fanatická oddanost papeži a pěkné červené mundúry!
Tak v tom případě vyslechni moudré rady Koniaashovi. A potvrzuju, lov je super zábava. Jednou jsem zcela nereálně vyšel lovit medvěda a šavlozubou jen v prostém oblečení s ocelovými rukavicemi. Na nejvyšší obtížnost. Prohrál jsem
Další možnost jsou různé zběratelské vášně... kolikrát mám většíradost z nalezení nějaké knížky, nebo alchymistické ingredience, co ještě nemám ve zbírce, než ze silného kouzelného předmětu
Taky pravda. Tak například plně zapráskat všechny poličky každé vlastněné knihovny s tím, že se žádná kniha nemá opakovat, to chvilku trvá. Využít veškeré dekorativní možnosti každého z domů a všechny domy vlastnit. Zkusit si pořídit kompletní výstavní sadu všech základních brnění dostupných ve hře. Těch možností je určitě spousta, chce to jen fantasii a odhodlání využít plný potenciál Skyrimu. No nic, dobrou noc, já jdu ještě na chvilku na Morr. Příjemnou zábavu při hraní
Taky můžeš zkusit promarnit všechny peníze a zkusit si začít od znova jen s ocelovou dýkou ,lukem a pár šípy.A všechno ostatní si někam uložit a dát si hranici kdy si pro to budeš moct jít třeba po levelu 50.A aby jsi si z toho vybral jen 2 nebo 3 věci
Třeba jak už se psalo, jít na lov silného zvířectva jen v oděvu, jen s obyčejným lukem a šípy, když se zvíře dostane blíže, utíkej. Choď v každém městě jinak oblečený, v Samotě za zbohatlíka, v Bílém průsmyku za cestovatele, ve Falkreathu za lovce, atd... Neomezuj hraní jen na jednu nebo dvě specializace, jako třeba např. -jednoruční meč a luk, špatně!
Snaž se učit všemu, které ti hra nabízí, já používal magii, obouruční boj, jednoruční boj, i se štítem, nebo dvěma zbraněmi, a zamozřejmě s lukem, nebo se zkus jako mág plížit. Je toho hodně....
Vyřešil sem to tak že jsem si udělal novou postavu - Assasina ... doslova skáču po barákách po skalách... no baví mě to.. zatim D + jedu jen s dvěma dýkama + brnění od DB.
Upravil/a Hurty dne 18.11.2012 00:26
The Elder Scrolls V : Skyrim - X360
z vodopádu zo zásady neskáčem teda skáčem, ale sakra opatrne
btw tiež mám podobný problém, že už nemám čo robiť, nakolko mám x box, a neviem, proste občas len chytím nejakú zbraň a vyzabíjam mesto (Raz som zabil 17 Markatských stráží a a pár spoluobčanov dvoma žezlami) alebo posplňam všetky možné aj nemožné úlohy
You can kill yourself, or die trying...
Ale má hra nějaký konec, ne? Neříkejte mi jaký! Jen to ne! Ale má, ne? Já jen jak o tom tak mluvíte, tak to tak nevypadá..."I am a reader. Not because I don't have a life but because I choose to have many."
No pouze dějové linky různých gild mají jakoby finále a nebo hlavní linie, ale konec jako takový ta hry skutečně nemá. Pořád se ti budou generovat určený questy a pořád budeš moct dělat svym způsobem co chceš, ale konec s intrem na konci a titulkama nee.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.