Ocelové a teď už spíš ty Ebonitové. Jinak se mi líbí třeba ta slavičí čepel z těch speciálních. Ale všechny zbraně bez kouzel! Nelíbí se mi když to světélkuje..
Upravil/a Lord Rade dne 11.11.2012 15:18
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Já mám rád to co mi vyhovuje ve všech směrech ( pěkné po stránce designu, silné ) v 99,9% případů používám jen Luk a co se týče meče? jen obouruční a to minimálně aby se neřeklo :-D
Whirt napsal:
Většinou využívám kouzla, hole nebo holé... ruce...
Takže zbraně ani moc nepoužívám...
To si věříš s holejma rukama
Jinak já bych se trochu báll za mága, jelikož je ze začátku slabý.. neříkám, že pak je lama, to ne, pak je bůh ale jinak bych měl obavy a nešel bych do něj, já sem warrior a to mi stačí
Whirt napsal:
Já jsem byl vždycky za mága (ale zkusil jsem si i jiná povolání. Je to jediný způsob jak si to ze začátku ztížit...
Ale stejně to není vůbec hardcore... To v Areně nebo v Daggu jít za mága byla aspoň výzva
právě že ve Skyrimu mi to za mága přijde daleko daleko daleko lehčí než za válečníka :/ jako abych měl s mágem lvl 10 otočenou celou hlavní linii+ Ledohradskou univerzitu a eště si pak na těžkou obtížnost užvejkal Krosise a draka s tim že Lydie mezitim stála v Bílim průmyku a velice trpělivě čekala na moje rozkazy, tak to mi přijde celkem smutný. To Morrowind(Arenku a Daggra nemůžu hodnotit, eště sem se k tomu nedokopal ), tam to byla za mága celkem výzva tam sis ani nebyl na začázku jistej jestli to koulzo vůbec sešleš
Whirt napsal:
Já jsem byl vždycky za mága (ale zkusil jsem si i jiná povolání. Je to jediný způsob jak si to ze začátku ztížit...
Ale stejně to není vůbec hardcore... To v Areně nebo v Daggu jít za mága byla aspoň výzva
Joo aréna, tu by mohli udělat i do Skyrimu. Snadno se tam dalo trénovat a vydělávat goldy. Chybí mi
No... Mě už ani ne (zpočátku ano, ale pak sem si řekl, že ve Skyrimu by mohli být souboje x vs. y zpracovány více... divoce )... Ale já mluvil o krapet jiné Areně
Upravil/a Whirt dne 15.11.2012 16:37
ja stealth mág doteraz nechápem ako sa mi to podarilo skombinovať. (nepoužívam totižto ilúzie ale len deštrukciu a vyvolávanie.
SOM DIEVČA!! A AK TO NIEKOMU EŠTE RAZ UNIKNE TAK BUDETE LUTOVAŤ!!
Uctievam mopidu daedrickú pani spamerstva.
Zoznámte sa: Alex<3 Mercer, najcharizmatickejší vírus pod virtuálnym slnkom...
na to že je v podsate mŕtvy vyzerá podozrivo dobre, nemyslíte?
Whirt napsal:
právě že ve Skyrimu mi to za mága přijde daleko daleko daleko lehčí než za válečníka :/ jako abych měl s mágem lvl 10 otočenou celou hlavní linii+ Ledohradskou univerzitu a eště si pak na těžkou obtížnost užvejkal Krosise a draka s tim že Lydie mezitim stála v Bílim průmyku a velice trpělivě čekala na moje rozkazy, tak to mi přijde celkem smutný. To Morrowind(Arenku a Daggra nemůžu hodnotit, eště sem se k tomu nedokopal ), tam to byla za mága celkem výzva tam sis ani nebyl na začázku jistej jestli to koulzo vůbec sešleš
lehčí? já teda nezkoušel mága ale co vím tak start very hard. Nevím zda bych Skyrim vůbec dal s mágem a to jen na 10lvl navíc?? Opravdu si myslím spíše že ne, na 10lvl nikoliv. Kdežto s válečníkem mě to docela baví. Jsem takovej ten typ pro přímej útok ikdyž já většinu času hraní spíš sniperuju nepřátelé lukem. To je moje nej zbraň a když přijde na ten přímej útok? tak jedině obouručák
Whirt napsal:
No to ano, Morrowind byl taky vcelku hardcore, možná i víc než Daggerfall, teda aspoň v něčem... Ale stejně... Mágové v Oblivionu to měli asi ze všech nejjednodušší
Upravil/a Whirt dne 15.11.2012 16:39
Whirt napsal:
No to ano, Morrowind byl taky vcelku hardcore... Ale stejně... Mágové v Oblivionu to měli asi ze všech nejjednodušší
DragonOzzy napsal:
katana, palcáty, obouruční sekery, těma se dobře sekaj hlavy....
Moment vy jste mysleli ve Skyrimu?
DD ty keď sa zapojíš do diskusie tak to stojí za to. ja používam vyvolané. a keď nemám priestor si ich vyvolať tak vytiahnem starú dobrú čepel strastí
SOM DIEVČA!! A AK TO NIEKOMU EŠTE RAZ UNIKNE TAK BUDETE LUTOVAŤ!!
Uctievam mopidu daedrickú pani spamerstva.
Zoznámte sa: Alex<3 Mercer, najcharizmatickejší vírus pod virtuálnym slnkom...
na to že je v podsate mŕtvy vyzerá podozrivo dobre, nemyslíte?
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.