Lord Rade napsal:
Bla bla bla. Pokud to myslíš vážně, tak na tebe v CTŽ pošlu dalšího zmutovanýho psa.
Mě to sice přijde divný, ale v nějakých rodinách to fakt berou tak vážně že jeden člověk od nás nedostal za jednu trojku na vysvědčení slíbené auto To já se o to bát nemusím celý den promrhám a.. no nic.
OMG já mám ze 2 nebo 3 předmětů na čtvrtletí nedostatečnou a rodiče to vyřešej tak že na mě zařvou, já jim slíbim že to zlepšim a hotovo... proč hrotěj trojky?! a eště ke všemu ve čtvrtletí -_- to je smutný
Same here. Ale já to fakt zlepším, už to tak dělám několik let
Lidi, všechno ostatní hraní jde na pár dní stranou... KONEČNĚ INSTALUJU MORROWIND!!! A jsem z toho tak moc nadšený, že jsem vám to sem hned musel napsat
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
tomu se říká, dělat ostatním chutě.... nedivila bych se, kdyby si ho, po přečtení tvého příspěvku, instalovalo více lidí.
Upravil/a MortuusDominus dne 15.11.2012 01:02
Co by ne. Svým způsobem se mi to vlastně už povedlo... Ale to je jiná, dlouhá a trochu deprimující historie s nestoudně realisticky rozporuplným koncem. Každopádně, co je podstatné - Morrowind jede. Zítra budu hrát a hrát a hrát. Plus číst Stokerova Drákulu, ke kterému jsem se konečně dostal. Nemluvě o koncertu mého oblíbeného Nohavici večer. A obědu v oblíbené asijské restauraci. Sakra, zítra mě čeká zatraceně dobrý den Ano, nedá mi to, já bastard se tím musím pochlubit
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
nagasadowcz napsal:
Lidi, všechno ostatní hraní jde na pár dní stranou... KONEČNĚ INSTALUJU MORROWIND!!! A jsem z toho tak moc nadšený, že jsem vám to sem hned musel napsat
Mno vidíš, já ho za celou dobu ani neodinstaloval (Akorát když jsem vyměňoval PC, tak jsem ho musel instalovat znovu, ale to se bere, jako bych ho neodinstaloval...)
mám dve hry. dishonored a skyrim. neviem ktorú chcem hrať... ale idem sa zblázniť ak si nezahrám tú správnu. a vzhladom na to že tu nieje nikto kto by mi poradil tak idem hrať dihonored. už sa teším ako si tam zas budem prenastavovať x tlačítiek
SOM DIEVČA!! A AK TO NIEKOMU EŠTE RAZ UNIKNE TAK BUDETE LUTOVAŤ!!
Uctievam mopidu daedrickú pani spamerstva.
Zoznámte sa: Alex<3 Mercer, najcharizmatickejší vírus pod virtuálnym slnkom...
na to že je v podsate mŕtvy vyzerá podozrivo dobre, nemyslíte?
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.