Zdravím vás po dlouhé době.
Zase sem začal hrát Skyrima, a tak trochu jsem skoro všechno zapoměl,
Jedna věc je to, d kolikátého levelu je quest (útěk) z Markarthské věznice?
The Elder Scrolls V : Skyrim - X360
Právě teď, mám level 12, naposled sem tam byl na levelu 10. a pořád sem neměl možnost kecat a hlavně prát se stím orkem. udělal jsem si ten nožík, a dál jako kdyby se ani nic dít nemělo...
Forsworn conspiraci? to asi ne... jinak u toho jsem byl zkoušel sem obejít všechny ty vězně.. ale všichni maj v možnostech Za co tu jsi, a jak dlouho.. nebo co tam maj...
Tak jakože já se ven dostat můžu že.. stačí jenom zakopat na zdi, a jsem venku, ale trápí mě ten quest no.. ten sem si chtěl vážně udělat
Když jsi nejdřív neudělal forsworn konspiraci (vyšetřování toho pokusu o vraždu/vraždy na tržnici) tak se dál ve vězení nedostaneš, musej tě tam zavřít za to že to budeš vyšetřovat.
... No jestli je to taková ta vražda kde je ten strážnej a zabije tam takovou holku s chlapem, tak jsem to viděl, ale žádnej quest o tom se zatím neplnil, jen se mě někdo zeptal na to co jsem viděl.
Měl by tam jeden Forsworn v roztrhanejch šatech chtít zabít ženskou na tržnici a pak by ti měl jeden potetovanej chlap hned na to dát dopis, tím začneš ten quest.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.