Ahoj všem, dělám teď tento quest a za boha nemůžu najít klíč od těch dveří k okuláru co jsou v Mzulftské katedrále. Nepamatuje si někdo kde přesně je? Jestli v Mzulftské varně, katedrále nebo někde jinde. Poraďte mi, budu vám moc vděčný, fakt ho nemůžu najít....měl by ho mít myslím setník nebo flamer, jen nevím kde se přesně nachází.
podle tohohle by to mělo být v Mzulft Aedrome, v truhle v nejvýchodnější místnosti..
edit: sakra pozdě tak asi jak říká hRDLA
Upravil/a Sharie dne 03.11.2012 13:30
Bobolit napsal:
Ahoj všem, dělám teď tento quest a za boha nemůžu najít klíč od těch dveří k okuláru co jsou v Mzulftské katedrále. Nepamatuje si někdo kde přesně je? Jestli v Mzulftské varně, katedrále nebo někde jinde. Poraďte mi, budu vám moc vděčný, fakt ho nemůžu najít....měl by ho mít myslím setník nebo flamer, jen nevím kde se přesně nachází.
Je to u jednoho Falmera, až ho sejmeš, tak ho prohledej a seber mu ten klíč. Hodně štěstí při dokončení questu já sice se Skyrimem měl pauza ale zatím jsem ho nikdy neudělal :-( kdo mi ten quest udělá, dám mu namístě 500,-Kč
Bobolit napsal:
Je to u jednoho Falmera, až ho sejmeš, tak ho prohledej a seber mu ten klíč. Hodně štěstí při dokončení questu já sice se Skyrimem měl pauza ale zatím jsem ho nikdy neudělal :-( kdo mi ten quest udělá, dám mu namístě 500,-Kč
Bobolit napsal:
To jako vážně ?
Jasně, ani dle návodu nic nefunguje takže bych rád konečně po těch měsících měl splněno i za cenu že někomu zaplatim. Mě peníze nedělají problém ( tím se nechvástám ) jen chci mít prostě tenhle quest za sebou
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.