hRDLA napsal:
Tak jsem byl informován, že se jim to na tom AWF pomalu rozpadá, modové to tam nějak nezvládají.
No, ono za tím stojí organizovaná skupinka lidí, kteří mají za cíl to tam rozbít, plus hádky Scorpio, Shoggot, atd. Které jsou možná OK, ale dolaďují tu atmosféru do špatného směru.
škoda, ten projekt měl potenciál, ale na rovinu je to už dost o ničem.. A hlavně to jde už teď mimo mě.. naštěstí.
hRDLA napsal:
Tak jsem byl informován, že se jim to na tom AWF pomalu rozpadá, modové to tam nějak nezvládají.
No, ono za tím stojí organizovaná skupinka lidí, kteří mají za cíl to tam rozbít, plus hádky Scorpio, Shoggot, atd. Které jsou možná OK, ale dolaďují tu atmosféru do špatného směru.
škoda, ten projekt měl potenciál, ale na rovinu je to už dost o ničem.. A hlavně to jde už teď mimo mě.. naštěstí.
Hmmm... Abych řekl pravdu, tak mám velkou chuť tam z té funkce odejít. Nechci se zatěžovat zbytečnými hádkami, které jsou tam dennodenně. Zažil jsem fakt hodně, ale aby se takhle někdo dohadoval den co den, tak to opravdu ne a nechce se mi to řešit.
Diego napsal:
Lidi, toš sem se právě vrátil z koncertu skupiny Manowar ve Zlíně a byl to sakra nářez!
Já zas byla na Pražským ve středu Páráda a měly opravdu vyřešené ozvučení. Trapný je, že od té doby marodím, ty Manowar mi dali
Upravil/a MortuusDominus dne 27.10.2012 09:17
Já mám uši v pořádku (jako jedinou část ) - uši mám už odolný - po letech se sluchatky naplno si přivykli... já se tam dost rozhicovala a po skončení jsem šla vesele do ty zimy jen tílku. Ale už na koncertě jsem měla teplotu, což docela n****e.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.