Chtěl bych se zeptat, jestli se tato zbroj dá pouze vyrobit, nebo jestli je někde také k sehnání. Vzhledem k tomu, že mám kovářství asi na 18 lvlu, tak mi asi bude trvat dlouho, než jí budu moct vyrobit
jestli se da sehnat, to nevim, ale v kovarstvi se da v pohode vyrobit(helma - 2 kozeny prouzek, 2 supiny, 1 kosti...kyrys - 3 kozeny prouzek, 3 supiny, 2 kosti...boty - 2 kozeny prouzek, 3 supiny, 1 kosti...rukavice - 2 kozeny prouzek, 2 supiny, 1 kosti), jinak kovarstvi se da lehce vyskillovat vyrabenim zeleznych dyk(1 zelezny ingot + 1 kozeny prouzek) rudu najdes v dolech, je ji docela dost a u obchodniku se da taky koupit ve velkym mnozstvi
to by mě bejt tebou neštvalo,teď sem si za 15minut vytáhnul kovářství z 20ti na 90. stačí mít jen pár financí a pak cestovat mezi městama/vesnicema a kupovat proužky a ingoty a kutat dýky
Ruth najdi si v obecné diskuzi topic KOVARINA a tam to je popsane spolecne i s nějakým tím souhrném na kterém pomalu pracuji.
PS ten topic je tu http://skyrim.4fa...ead_id=217
Nic není víc než draci, ti jsou pro mě posvátnější než bohové Sice se s nimi musím po zlém vypořádat, ale i tak je uctívám a mám k nim značný respekt...Škoda že když nejdu někam na houby, že nevidím, jak si to nademnou nad stromy pěkně tiše plachtí
To mě se právě líbí, protože vypadá tak přirozeně, fakticky jako vyrobená od někoho kdo se kovářství naučil tak nějak za krátkou dobu, třeba deadrická je sice pěkná, ale taková jako kdyby ji vykovali bohové, na tu by smrtelník asi neměl dostatečné umění nebo náčiní, aby ji takle vyrobil
Mě se dragonplate zbroj právěže líbí nejvíc... Na mužských postavách vypadají asi nejlíp. Dala jsem ji mému followerovi a začínám litovat že nemá svatební interakci
Daedrická je taky fajn a dremory mám ráda, ale dračí se mi líbí víc
Navíc dračí není tak moc OP a dá se s ní ještě v pohodě hrát.
A tuším že ji můžete najít v Dungeonech od 60 nebo 70 lvl
meníš podpisi rýcholtou blesku ja som si ukovala dračiu šupinovú ale kým nebudem mať očarovanie na 100 tak zostanem pri slávičej a starobilej temnej
Upravil/a Chell dne 08.06.2012 21:01
SOM DIEVČA!! A AK TO NIEKOMU EŠTE RAZ UNIKNE TAK BUDETE LUTOVAŤ!!
Uctievam mopidu daedrickú pani spamerstva.
Zoznámte sa: Alex<3 Mercer, najcharizmatickejší vírus pod virtuálnym slnkom...
na to že je v podsate mŕtvy vyzerá podozrivo dobre, nemyslíte?
Koavřina se dá vyšperkovat na Trpaslačích lucích(1 dwemer.ignot + 1 želez. ignot)sbírej v dwemerských ruinách dwemerské pláty,pak to rozta(z nej.plátu máš asi 5 dw.ignotů)a takhle to je rychleji než želez.dýky
PSračí je hezčí ne Deadrická!(připadám si v tom jako mimozemštan)
Jsem háklivej na Grafiku - je to má vrozená schopnost.
sláva Ufrikovi,největšímu blbečkovi ze Skyrimu!
12.9.2012 21:50 - mích prvních 1000 příspěvků
Já si tohodle smajlíka nikdy neodpustím -
Jsem povýšen na Falmera takže trochu úcty... :-D!!!
Čepele se zbaběle schovávají před Thalmorem a pak Drakorozeného ukecaj k tomu aby ve Skyrimu hájil jejich zájmy!!!
Thalmore!Usekej jim hlavy a napíchni je na kopí před Thalmorskym velvyslanectvím
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.