Ahoj Naistaloval jsem si znovu skyrim tentokrat s DLC dwanguard a dal stare savy.No ale ve hře nemůžu bojovat
Prostě když dam levou nebo pravou myš tak on neutočí.Jenom u některých zbraních silné údery.
Děkuju za odpověd.
PS:taková rychlootazka.jak začnu dawnguard?respektive u koho/kde.
U všech Bohů to je velký Dovahkiin!Wow míříš na mě lukem to bude nějaká zábava asi my chces sestřelit z hlavy jablko že?......Počkat já ale na hlavě nemám!PRÁSK!.
No to mě hned hřeje u srdce že to měl někdo taky teda
U všech Bohů to je velký Dovahkiin!Wow míříš na mě lukem to bude nějaká zábava asi my chces sestřelit z hlavy jablko že?......Počkat já ale na hlavě nemám!PRÁSK!.
I mně se to občas stalo. Takové zamrznutí myšítek trvající pár sekund, pak to přešlo. Zkoušels googlit nebo hledat na zahraničních fórech?
Upravil/a nagasadowcz dne 23.10.2012 16:44
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
to ne ale nevim jak to mam napsat
to se mi zas nechce protože mam zkušenosti že to většinou nepomůže
OT: Věděli jste, že Amen ve skutečnosti původně neznamená "staniž se", ale "pravdivé"? Rabín odzpívá nějakou modlitbu a náboženská obce ji odsouhlasí jako pravdivou právě tímhle slovem. To já jen tak mimochodem
to bych zase musel stahovat patche a mě se nechce
anakon4 napsal:
to bych zase musel stahovat patche a mě se nechce
Hele, pokud se ti nechce nijak řešit tvůj problém, tak proč jsi sem vůbec psal? Čekáš, že sem někdo něco napíše a ono se to nějak zpraví samo od sebe, či co? Snažíme se ti pomoct, ale ty očividně nechceš udělat nic, co by ti pomohlo. Já chápu, že je to otrava, ale, to se na mě nezlob, s takovým přístupem to je téma na smazání.
neviem preco si si tie patche neukladal ....myslis ze hra sa nemoze dodrbat ked tam furt budes davat nove patche, DLC, mody ? ....ja mam secko pekne zalohovane keby nahodov ..
Nechci se nijak plést do vaší hadky.. .. ale na zacatku si napsal,ze nevis, jak zacit Dawnguad..musis jit za starezema a oni ti to reknou ...ja sem sla za strazema ve Whiterunu pred Dračí síň
aha tak uz jsem to zjistil
KDyz jsem vypnul DLc tak to zaclo fungovat
Ja neřekl že nechci nechat poradit omg ale že nechci zkoušet něco neoveřenýho.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.